19/02/2019 19/02/2019 Τις εγκαταστάσεις των Ναυπηγείων του «Νεωρίου» επεσκέφθησαν σήμερα οι μαθητές των Κατηχητικών Σχολείων της Σύρου, συνοδευόμενοι από τον Υπεύθυνο των Κατηχητικών Σχολείων Σύρου Αρχιμ. Νικόλαο Γαβαλλά και τους Κατηχητές τους, και ενημερώθηκαν για τη λειτουργία και τις προοπτικές τους από τον κ. Πάνο Ξενοκώστα, ο οποίος τους παρέθεσε και μικρή δοχή. Ο Αρχιμ. Νικόλαος Γαβαλλάς...
19 Φεβρουαρίου, 2019 - 22:25

Επίσκεψη των Κατηχητικών Σχολείων Σύρου στο ναυπηγείο του «Νεωρίου»

Διαδώστε:
Επίσκεψη των Κατηχητικών Σχολείων Σύρου στο ναυπηγείο του «Νεωρίου»

Τις εγκαταστάσεις των Ναυπηγείων του «Νεωρίου» επεσκέφθησαν σήμερα οι μαθητές των Κατηχητικών Σχολείων της Σύρου, συνοδευόμενοι από τον Υπεύθυνο των Κατηχητικών Σχολείων Σύρου Αρχιμ. Νικόλαο Γαβαλλά και τους Κατηχητές τους, και ενημερώθηκαν για τη λειτουργία και τις προοπτικές τους από τον κ. Πάνο Ξενοκώστα, ο οποίος τους παρέθεσε και μικρή δοχή. Ο Αρχιμ. Νικόλαος Γαβαλλάς ευχαρίστησε τον κ. Ξενοκώστα για την υποδοχή και την ενημέρωση των παιδιών και του μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β’. Το μεσημέρι όλα τα παιδιά συνέφαγαν σε κοινή τράπεζα στην Ιερά Μονή της Αγίας Βαρβάρας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων