20/06/2023 20/06/2023 Το Κατηχητικό Σχολείο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Μυρτέας, πραγματοποίησε το πρωί της Κυριακής 18 Ιουνίου 2023, μετά την Θεία Λειτουργία, προσκυνηματική εκδρομή στις Γούβες, στο χωριό του Αγίου Ιωάννου του Γουβιώτου. Τα παιδιά με τον Ιερέα τους π. Αθανάσιο Τσολάκο και με την κατηχήτριά τους Πρεσβυτέρα Ελένη Τσολάκου, προσκύνησαν το Ιερό Λείψανο του Αγίου...
20 Ιουνίου, 2023 - 12:42
Τελευταία ενημέρωση: 20/06/2023 - 12:57

Επίσκεψη του Κατηχητικού Μυρτέας στις Γούβες

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Κατηχητικού Μυρτέας στις Γούβες

Το Κατηχητικό Σχολείο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Μυρτέας, πραγματοποίησε το πρωί της Κυριακής 18 Ιουνίου 2023, μετά την Θεία Λειτουργία, προσκυνηματική εκδρομή στις Γούβες, στο χωριό του Αγίου Ιωάννου του Γουβιώτου.

Τα παιδιά με τον Ιερέα τους π. Αθανάσιο Τσολάκο και με την κατηχήτριά τους Πρεσβυτέρα Ελένη Τσολάκου, προσκύνησαν το Ιερό Λείψανο του Αγίου Ιωάννου, ενημερώθηκαν για τον βίο του από τον Ιερέα τους, και αφού ευχαρίστησαν τον Εφημέριο Γουβών π. Γεώργιο Συργιανό, για την όμορφη φιλοξενία του, έπαιξαν στον προαύλιο χώρο της Εκκλησίας.

Στο τέλος, τα παιδιά ικανοποιημένα από αυτήν την όμορφη ευκαιρία για παιχνίδι στη φύση, και χαρούμενα που έλαβαν την ευλογία του Αγίου, αφού πήραν τα αναμνηστικά τους για τη χρονιά που τελείωσε, αναχώρησαν για το χωριό τους με την υπόσχεση να ανανεώσουν το ραντεβού τους τη νέα Κατηχητική χρονιά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων