05/08/2023 06/08/2023 Μία μεστού νοήματος επίσκεψη πραγματοποίησε ο Γενικός Αρχιερατικός της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας Αρχ. Θεωνάς Αθανασιάδης μαζί με νέους από το Κέντρο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως στις Φυλακές Γρεβενών, με τις ευλογίες πάντοτε των οικείων Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών. Εκεί μετά από την υποδοχή και την ξενάγηση στους χώρους του Σωφρονιστικού Καταστήματος οι επισκέπτες είχαν...
05 Αυγούστου, 2023 - 19:04
Τελευταία ενημέρωση: 06/08/2023 - 1:31

Επίσκεψη του Κέντρου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης στις φυλακές Γρεβενών

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Κέντρου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης στις φυλακές Γρεβενών

Μία μεστού νοήματος επίσκεψη πραγματοποίησε ο Γενικός Αρχιερατικός της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας Αρχ. Θεωνάς Αθανασιάδης μαζί με νέους από το Κέντρο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως στις Φυλακές Γρεβενών, με τις ευλογίες πάντοτε των οικείων Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών.

Εκεί μετά από την υποδοχή και την ξενάγηση στους χώρους του Σωφρονιστικού Καταστήματος οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με την ομάδα κατήχησης των κρατουμένων.

Ένας ανθρώπινος, αποκαλυπτικός και ουσιαστικός διάλογος έγινε μεταξύ τους και δόθηκε η υπόσχεση πως αυτή η επίσκεψη δεν είναι εθιμοτυπική αλλά θα αποτελέσει την απαρχή για μία συνεργασία των δύο Μητροπόλεων για βοήθεια προς τους κρατουμένους σε είδη αναγκαία, κάτι που ήδη πραγματοποιήθηκε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων