08/07/2022 08/07/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ επισκέφθηκε σήμερα το πρωί το CAMP της Ιεράς Μητροπόλεως, παρά τη Ιερά Μονή Αγίας Βαρβάρας στο Κίνι, όπου αυτό το διάστημα φιλοξενούνται παιδιά της Στέγης Ανηλίκων Πειραιά, με τα οποία συνομίλησε και προς τα οποία απηύθυνε πατρικές νουθεσίες και συμβουλές και τους προσέφερε δώρα. Ευχαρίστησε, τέλος, και συνεχάρη...
08 Ιουλίου, 2022 - 13:15
Τελευταία ενημέρωση: 08/07/2022 - 13:17

Επίσκεψη του Μητροπολίτη Σύρου στο CAMP της Ιεράς Μητροπόλεως στο Κίνι

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Μητροπολίτη Σύρου στο CAMP της Ιεράς Μητροπόλεως στο Κίνι

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ επισκέφθηκε σήμερα το πρωί το CAMP της Ιεράς Μητροπόλεως, παρά τη Ιερά Μονή Αγίας Βαρβάρας στο Κίνι, όπου αυτό το διάστημα φιλοξενούνται παιδιά της Στέγης Ανηλίκων Πειραιά, με τα οποία συνομίλησε και προς τα οποία απηύθυνε πατρικές νουθεσίες και συμβουλές και τους προσέφερε δώρα.

Ευχαρίστησε, τέλος, και συνεχάρη τον Υπεύθυνο του CAMP Ἀρχιμ. Βενέδικτο Φραγκογιάννη και τους συνεργάτες του για τη συμβολή τους στην ευόδωση αυτής της ποιμαντικής δραστηριότητας της Ιεράς Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων