23/12/2020 23/12/2020 “Καλώς ήρθατε Μακαριώτατε και πάλι κοντά μας! Σας στέλνουμε, όπως κάθε χρόνο, τις θερμότερες χριστουγεννιάτικες ευχές μας!” αναφέρουν οι μικροί μαθητές των Εκπαιδευτηρίων “Πνοή Αγάπης” και δημοσιεύουν το παρακάτω εορταστικό βίντεο:      Τα Εκπαιδευτήρια “Πνοή Αγάπης” ανήκουν στην Ορθόδοξη Αυτοκέφαλη Εκκλησία της Αλβανίας, η οποία αδιάπτωτα μεριμνά για την προώθηση και ενίσχυση της...
23 Δεκεμβρίου, 2020 - 19:45
Τελευταία ενημέρωση: 23/12/2020 - 20:00

Ευχές απο τους μαθητές στον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ευχές απο τους μαθητές στον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας (ΒΙΝΤΕΟ)

“Καλώς ήρθατε Μακαριώτατε και πάλι κοντά μας! Σας στέλνουμε, όπως κάθε χρόνο, τις θερμότερες χριστουγεννιάτικες ευχές μας!” αναφέρουν οι μικροί μαθητές των Εκπαιδευτηρίων “Πνοή Αγάπης” και δημοσιεύουν το παρακάτω εορταστικό βίντεο:

 

 

Τα Εκπαιδευτήρια “Πνοή Αγάπης” ανήκουν στην Ορθόδοξη Αυτοκέφαλη Εκκλησία της Αλβανίας, η οποία αδιάπτωτα μεριμνά για την προώθηση και ενίσχυση της ποιοτικής εκπαίδευσης και ολόπλευρης παιδείας. Τα Εκπαιδευτήριά μας ως διττό σκοπό θέτουν την άριστη μόρφωση και τη χριστιανική αγωγή της ψυχής, υπηρετώντας, έτσι, με προσήλωση, την αλήθεια, την αγάπη και την ομορφιά. Το Εννιάχρονο Σχολείο ιδρύθηκε το 2008, ενώ το Λύκειο εγκαινιάστηκε τον Σεπτέμβριο του 2017 από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας κ. κ. Αναστάσιο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων