16/07/2020 16/07/2020 Η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, στο πλαίσιο των δράσεων του Γραφείου Νεότητας, διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το πρωτοποριακό πρόγραμμα «Κατασκήνωση στην πόλη», με την πατρική μέριμνα και φροντίδα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Γεωργίου. Οι καθημερινές δραστηριότητες διαρκούν από τις 9 το πρωί ως τις 5.30 το απόγευμα και τηρώντας πάντα τα απαραίτητα...
16 Ιουλίου, 2020 - 16:26
Τελευταία ενημέρωση: 16/07/2020 - 15:59

Για δεύτερη χρονιά υλοποιείται η «Κατασκήνωση στην πόλη»

Διαδώστε:
Για δεύτερη χρονιά υλοποιείται η «Κατασκήνωση στην πόλη»

Η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, στο πλαίσιο των δράσεων του Γραφείου Νεότητας, διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το πρωτοποριακό πρόγραμμα «Κατασκήνωση στην πόλη», με την πατρική μέριμνα και φροντίδα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Γεωργίου.

Οι καθημερινές δραστηριότητες διαρκούν από τις 9 το πρωί ως τις 5.30 το απόγευμα και τηρώντας πάντα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα ασφαλείας.

Φέτος εξαιτίας των ιδιαίτερων συνθηκών λόγω της πανδημίας θα πραγματοποιηθούν τρεις περίοδοι στους Ιερούς Ναούς. Αγίας Παρασκευής, Αγίου Χαραλάμπους και Παντανάσσης. Οι τρεις προγραμματισμένες περίοδοι είναι οι ακόλουθες:

– παιδιά Γυμνασίου: 13 έως 17 Ιουλίου,

– παιδιά Δημοτικού (Δ’-Ε’ τάξη Δημοτικού): 21 έως 25 Ιουλίου,

παιδιά Δημοτικού (Ε’-ΣΤ’ τάξη Δημοτικού): 28 Ιουλίου έως 1 Αυγούστου.

Ένα πενθήμερο γεμάτο αγάπη, χαρά και ξεγνοιασιά στην αγκαλιά της τοπικής Εκκλησίας, με εξορμήσεις στην πόλη της Κατερίνης και τις γύρω περιοχές. Η συμμετοχή των παιδιών είναι δωρεάν.

Μέσα σε ένα περιβάλλον ευχάριστο και δημιουργικό με οργανωμένες ομάδες και διάφορες δράσεις, με τη βοήθεια έμπειρων κατηχητών, τα παιδιά θα περάσουν ένα χαρούμενο καλοκαίρι γεμάτο εμπειρίες, θα ξεκουράσουν το πνεύμα, θα αναζωογονηθούν, θα αναπτύξουν την ομαδικότητα, την αλληλεγγύη, τη φιλία, την αγάπη προς τη φύση και θα συμμετέχουν στην λατρευτική ζωή της Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων