05/06/2019 05/06/2019 Η 34η Γιορτή Νεολαίας της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Ιουνίου, στις 19:30, στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιώς. Στην εκδήλωση, η οποία φέτος θα είναι αφιερωμένη στο θεσμό της οικογένειας και στην ιστορική μας παράδοση, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ, επικεφαλής των νέων της τοπικής Εκκλησίας, θα τιμήσει για την...
05 Ιουνίου, 2019 - 19:27
Τελευταία ενημέρωση: 05/06/2019 - 19:30

Η 34η Γιορτή Νεολαίας και το διήμερο νησιώτικο γλέντι της Ι.Μ.Π.

Διαδώστε:
Η 34η Γιορτή Νεολαίας και το διήμερο νησιώτικο γλέντι της Ι.Μ.Π.

Η 34η Γιορτή Νεολαίας της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Ιουνίου, στις 19:30, στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιώς.

Στην εκδήλωση, η οποία φέτος θα είναι αφιερωμένη στο θεσμό της οικογένειας και στην ιστορική μας παράδοση, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ, επικεφαλής των νέων της τοπικής Εκκλησίας, θα τιμήσει για την πολύχρονη παρουσία και προσφορά της στην παραδοσιακή μας μουσική, την κ.Αγγελική Κονιτοπούλου.

Κοντά, προκειμένου να μοιραστεί λίγες από τις πλούσιες εμπειρίες της στο θέμα του θεσμού της οικογένειας, θα βρεθεί και η ψυχολόγος – οικογενειακή σύμβουλος κα Τένια Μακρή.

Στο διήμερο «νησιώτικο γλέντι», θα λάβουν μέρος περισσότερα από χίλια πεντακόσια παιδιά Δημοτικού και νέοι Γυμνασίου και Λυκείου από τις τριάντα ενορίες της Μητροπόλεώς, ενώ η θεατρική ομάδα του Ιερού Ναού Αναλήψεως του Κυρίου Δραπετσώνας, θα παρουσιάσει το θεατρικό έργο του Δημήτρη Ψαθά «Ζητείται ψεύτης». Θα παρουσιασθούν, επίσης, παιδικές και νεανικές χορωδίες καθώς και τμήματα Παραδοσιακών χορευτικών συγκροτημάτων.

Τέλος, όσοι βρεθούν στο Βεάκειο Θέατρο αυτό το Σαββατοκύριακο, μπορούν να λάβουν μέρος σε κληρώσεις για δωρεάν συμμετοχή σε ένα από τα προσεχή διήμερα προσκυνήματα της Πειραϊκής Εκκλησίας, καθώς επίσης και για πολλά ακόμη δώρα.

Η Γιορτή Νεολαίας της τοπικής Εκκλησίας, σηματοδοτεί τη λήξη των δραστηριοτήτων της ιεραποστολικής χρονιάς και αποτελεί το επιστέγασμα των προσπαθειών και δράσεων που πραγματοποιήθηκαν σε όλες τις ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν η Νόνη Δούνια και ο Δημήτρης Αλφιέρης.

Η είσοδος και για τις δύο ημέρες, είναι ελεύθερη για όλους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων