24/05/2019 24/05/2019 Το επεισόδιο «Η δίψα η αρχέτυπη» αποτελεί το έκτο της σειράς «Πίσω απ’ την εικόνα», σε επιμέλεια της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης, και είναι αφιερωμένο στην συνάντηση του Χριστού με την Σαμαρείτιδα γυναίκα. Μαρτύριο είναι η ζωή όσων αχόρταγα διψούν. Αυτών που δεν αρκούνται στης βρύσης το νερό, όσο πολύ κι αν είναι. Ψάχνουν πηγή καθάρια,...
24 Μαΐου, 2019 - 17:28
Τελευταία ενημέρωση: 24/05/2019 - 17:33

Η δίψα η αρχέτυπη: Η συνάντηση του Χριστού με την Σαμαρείτιδα

Διαδώστε:
Η δίψα η αρχέτυπη: Η συνάντηση του Χριστού με την Σαμαρείτιδα

Το επεισόδιο «Η δίψα η αρχέτυπη» αποτελεί το έκτο της σειράς «Πίσω απ’ την εικόνα», σε επιμέλεια της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης, και είναι αφιερωμένο στην συνάντηση του Χριστού με την Σαμαρείτιδα γυναίκα.

Μαρτύριο είναι η ζωή όσων αχόρταγα διψούν. Αυτών που δεν αρκούνται στης βρύσης το νερό, όσο πολύ κι αν είναι. Ψάχνουν πηγή καθάρια, γάργαρη. Κι ας κάνουνε για να την βρουν ώρες και μέρες δρόμο…

Η σειρά «Πίσω απ’ την εικόνα» φέρνει στο επίκεντρο εικονογραφικές παραστάσεις εορτών της Εκκλησίας μας και διηγείται με το δικό της τρόπο την ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτές.

Παρακολουθήστε:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων