06/11/2023 06/11/2023 Με την ευκαιρία της εορτής των Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου που είναι στις 21 Νοεμβρίου, το Πολυδύναμο Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεώς Λεμεσού διοργάνωσε την Κυριακή, 5 Νοεμβρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Μητροπόλεως, εκδήλωση με θέμα: «Φως στην ψυχή». Μέσα από παιδικές Χορωδίες και άλλα οργανωμένα σύνολα παρουσιάστηκαν τραγούδια για το παραμύθι που έγραψαν ο...
06 Νοεμβρίου, 2023 - 13:38
Τελευταία ενημέρωση: 06/11/2023 - 13:45

Η Εκδήλωση “Φώς στην ψυχή” στη Λεμεσό

Διαδώστε:
Η Εκδήλωση “Φώς στην ψυχή” στη Λεμεσό

Με την ευκαιρία της εορτής των Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου που είναι στις 21 Νοεμβρίου, το Πολυδύναμο Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεώς Λεμεσού διοργάνωσε την Κυριακή, 5 Νοεμβρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Μητροπόλεως, εκδήλωση με θέμα: «Φως στην ψυχή».

Μέσα από παιδικές Χορωδίες και άλλα οργανωμένα σύνολα παρουσιάστηκαν τραγούδια για το παραμύθι που έγραψαν ο Αρχιμανδρίτης Εμμανουήλ και ο Λουκάς Παναγή με τίτλο ”ΦΩΣ”, το οποίο μιλάει για την Παναγία μας και είναι αφιερωμένο στον Μητροπολίτη μας κ. Αθανάσιο και τα 25 χρόνια Αρχιερατείας του.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης κ. Αθανάσιος και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος. Η αίθουσα είχε γεμίσει από κόσμο που είχε έρθει να παρακολουθήσει την εκδήλωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων