04/07/2022 04/07/2022 Την κατασκήνωση της Ιεράς Μητροπόλεώς Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης στην Αίγινα όπου φιλοξενεί την 1η περίοδο των αγοριών Γυμνασίου και Λυκείου επισκέφθηκε κατόπιν ευλογίας του Σεβασμιωτάτου κ. Εφραίμ ο ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Δαρδανός και ομίλησε για την Επέτειο των εκατό ετών από την Μικρασιατική καταστροφή με αφορμή την θεματική ενότητα της φετινής Κατασκηνωτικής...
04 Ιουλίου, 2022 - 10:32
Τελευταία ενημέρωση: 04/07/2022 - 10:35

Η Μικρά Ασία στο επίκεντρο της κατασκήνωσης στην Αίγινα

Διαδώστε:
Η Μικρά Ασία στο επίκεντρο της κατασκήνωσης στην Αίγινα

Την κατασκήνωση της Ιεράς Μητροπόλεώς Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης στην Αίγινα όπου φιλοξενεί την 1η περίοδο των αγοριών Γυμνασίου και Λυκείου επισκέφθηκε κατόπιν ευλογίας του Σεβασμιωτάτου κ. Εφραίμ ο ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Δαρδανός και ομίλησε για την Επέτειο των εκατό ετών από την Μικρασιατική καταστροφή με αφορμή την θεματική ενότητα της φετινής Κατασκηνωτικής περιόδου: “Μικρασία γη ηρώων και αγίων”.

Ο π. Νεκτάριος επικεντρώθηκε στο σεπτό πρόσωπο του Αποστόλου Τιμοθέου μικρασιάτου αγίου και σπουδαίου μαθητού του Αποστόλου των Εθνών Παύλου ,αναλύοντας τις αρετές του με βάση το κεφάλαιον δ’, 9 – 15 της Α’ προς Τιμόθεον Επιστολής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων