20/05/2019 20/05/2019 To Σάββατο 18/5/2019, πραγματοποιήθηκε η ολοήμερη εκδρομή λήξεως των Κατηχητικών συνάξεων των παιδιών της ενορίας Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Πολιούχου Περάματος, στο Ι.Ησυχαστήριο Οσ. Γερασίμου και στη κατασκήνωση Sportcamp Λουτρακίου, με τη συνοδεία του υπευθύνου Νεότητος π. Νεκταρίου Παπαδάκη και των Κατηχητριών. Τα παιδιά έμαθαν για την ασκητική ζωή του λαοφιλούς αγίου Γερασίμου, προσκύνησαν και περιηγήθηκαν...
20 Μαΐου, 2019 - 17:33
Τελευταία ενημέρωση: 20/05/2019 - 17:36

Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Πολιούχου Περάματος: Εκδρομή λήξεως Κατηχητικών

Διαδώστε:
Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Πολιούχου Περάματος: Εκδρομή λήξεως Κατηχητικών

To Σάββατο 18/5/2019, πραγματοποιήθηκε η ολοήμερη εκδρομή λήξεως των Κατηχητικών συνάξεων των παιδιών της ενορίας Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Πολιούχου Περάματος, στο Ι.Ησυχαστήριο Οσ. Γερασίμου και στη κατασκήνωση Sportcamp Λουτρακίου, με τη συνοδεία του υπευθύνου Νεότητος π. Νεκταρίου Παπαδάκη και των Κατηχητριών.

Τα παιδιά έμαθαν για την ασκητική ζωή του λαοφιλούς αγίου Γερασίμου, προσκύνησαν και περιηγήθηκαν στους χώρους του Ι.Ησυχαστηρίου, λαμβάνοντας και το παραδοσιακό μοναστηριακό κέρασμα.

Στη συνέχεια, έπαιξαν στη κατασκήνωση Sportcamp διάφορα αθλήματα, κολύμβησαν και έλαβαν αναμνηστικά και έπαθλα για την συμμετοχή τους στην εφετινή κατηχητική χρονιά.

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων