01/03/2019 01/03/2019 Για άλλη μια χρονιά, οι νέοι του Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού και ενοριών της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, προτίμησαν να περάσουν τη βραδιά της τσικνοπέμπτης στο ζεστό και φιλόξενο χώρο της Εκκλησίας. Η Ποιμαντική της Νεότητος δε σταματάει λεπτό να ενδιαφέρεται και να εκμεταλλεύεται πνευματικά την κάθε στιγμή της νεολαίας. Αρκετοί νέοι δέχτηκαν την πρόσκληση...
01 Μαρτίου, 2019 - 21:26
Τελευταία ενημέρωση: 01/03/2019 - 21:20

Η νεολαία επέλεξε την Εκκλησία για Τσικνοπέμπτη

Διαδώστε:
Η νεολαία επέλεξε την Εκκλησία για Τσικνοπέμπτη

Για άλλη μια χρονιά, οι νέοι του Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού και ενοριών της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, προτίμησαν να περάσουν τη βραδιά της τσικνοπέμπτης στο ζεστό και φιλόξενο χώρο της Εκκλησίας.

Η Ποιμαντική της Νεότητος δε σταματάει λεπτό να ενδιαφέρεται και να εκμεταλλεύεται πνευματικά την κάθε στιγμή της νεολαίας.

Αρκετοί νέοι δέχτηκαν την πρόσκληση του π. Γεωργίου Χριστοδούλου και επέλεξαν την Εκκλησία ακόμη και για το γλέντι τους. Ευλόγησαν το φαγητό, δοξολόγησαν τον Θεό, μίλησαν, γέλασαν, χόρεψαν, έφαγαν και ήπιαν με σεβασμό και σεμνότητα σε κλίμα ευφρόσυνο και ζωντανή παραδοσιακή μουσική.

Το γεύμα ήταν ευγενική χορηγία της Νεανικής Εστίας, του ενοριακού φιλοπτώχου ταμείου και του Δρος Γρηγορίου Κυριακόπουλου καθηγητού Ε.Μ.Π.

Όσα φαγητά περίσσεψαν σε καλή κατάσταση, φυλάχθηκαν και μοιράστηκαν την επόμενη ημέρα σε άπορους συνανθρώπους μας στο ενοριακό συσσίτιο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων