03/04/2024 11/04/2024 Η Παιδική Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών ήταν η «επίσημη προσκεκλημένη» του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», την Πέμπτη 28 Μαρτίου, με την ευκαιρία συμπλήρωσης 23 ετών συνεχούς λειτουργίας του (2001-2024). Στα γενέθλια του μεγαλύτερου αεροδρομίου της χώρας, τα παιδιά και οι νέοι της Συμφωνικής εμφανίσθηκαν σε ειδικώς διαμορφωμένο χώρο στην Αίθουσα Αναχωρήσεων...
03 Απριλίου, 2024 - 12:25
Τελευταία ενημέρωση: 11/04/2024 - 20:17

Η Παιδική Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”

Διαδώστε:
Η Παιδική Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”

Η Παιδική Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών ήταν η «επίσημη προσκεκλημένη» του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», την Πέμπτη 28 Μαρτίου, με την ευκαιρία συμπλήρωσης 23 ετών συνεχούς λειτουργίας του (2001-2024).

Στα γενέθλια του μεγαλύτερου αεροδρομίου της χώρας, τα παιδιά και οι νέοι της Συμφωνικής εμφανίσθηκαν σε ειδικώς διαμορφωμένο χώρο στην Αίθουσα Αναχωρήσεων και υπό την διεύθυνση της κ. Νίνας Πατρικίδου απέδωσαν μουσικά έργα κυρίως Ελλήνων αλλά και ξένων δημιουργών.

Η Συμφωνική Ορχήστρα απέσπασε ομολογουμένως τις καλύτερες κριτικές και το θερμό χειροκρότημα από το πλήθος των επιβατών, που στέκονταν για αρκετή ώρα να απολαύσουν την όμορφη μουσική που απέδιδαν οι νέοι. Ιδιαίτερες ευχαριστίες εξέφρασε η κα. Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Marketing του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

Στο τέλος, και μέσα σε χαρμόσυνη και εορταστική ατμόσφαιρα, υπό τους ήχους της Συμφωνικής Ορχήστρας, έλαβαν χώρα η κοπή της τούρτας, οι ευχές και οι καθιερωμένες φωτογραφίες.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων