23/05/2019 23/05/2019    Η  Παιδική χορωδία του Αγίου Νικολάου Λαρίσης θα ερμηνεύσει στην πλατεία Ταχυδρομείου, μπροστά από την Ιατρική σχολή, την Δευτέρα 27 Μαΐου 2019 στις 9:00 το βράδυ, έντεχνα τραγούδια υπό τη διεύθυνση του κ. Νικολάου Οικονόμου.    Συνοδεύουν στο πιάνο η κα Ιωάννα Σιοπούδη, στο μπουζούκι ο κ. Αθανάσιος Κατσαρός και ο Μηνάς Σιμιτσής και στα...
23 Μαΐου, 2019 - 21:14

Η παιδική Χορωδία του Αγίου Νικολάου Λαρίσης στην πλατεία Ταχυδρομείου

Διαδώστε:
Η παιδική Χορωδία του Αγίου Νικολάου Λαρίσης στην πλατεία Ταχυδρομείου
   Η  Παιδική χορωδία του Αγίου Νικολάου Λαρίσης θα ερμηνεύσει στην πλατεία Ταχυδρομείου, μπροστά από την Ιατρική σχολή, την Δευτέρα 27 Μαΐου 2019 στις 9:00 το βράδυ, έντεχνα τραγούδια υπό τη διεύθυνση του κ. Νικολάου Οικονόμου.
   Συνοδεύουν στο πιάνο η κα Ιωάννα Σιοπούδη, στο μπουζούκι ο κ. Αθανάσιος Κατσαρός και ο Μηνάς Σιμιτσής και στα κρουστά ο Αλέξανδρος Σιμόπουλος. Όπως σημειώνουν σχετικά οι ιθύνοντες, “Σας περιμένουμε όλους, προκειμένου να εμψυχώσετε τα παιδιά μας στην όμορφη και δημιουργική συνάμα προσπάθεια τους”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων