26/05/2024 26/05/2024 Η τελετή λήξης των Κατηχητικών μαθημάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Μαΐου 2024. Ένα πλήθος παιδιών συγκεντρώθηκε στο θαυμάσιο φυσικό περιβάλλον του άλσους της Μεσοποταμίας Καστοριάς. Μαζί τους ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος, ο υπέυθυνος του Γραφείου Νεότητος, πολλοί Εφημέριοι, οι Κατηχητές και Κατηχήτριες τους και πολλοί γονείς. Αφού ο...
26 Μαΐου, 2024 - 16:42
Τελευταία ενημέρωση: 26/05/2024 - 17:05

Η τελετή λήξης των Κατηχητικών της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας

Διαδώστε:
Η τελετή λήξης των Κατηχητικών της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας

Η τελετή λήξης των Κατηχητικών μαθημάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Μαΐου 2024.

Ένα πλήθος παιδιών συγκεντρώθηκε στο θαυμάσιο φυσικό περιβάλλον του άλσους της Μεσοποταμίας Καστοριάς. Μαζί τους ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος, ο υπέυθυνος του Γραφείου Νεότητος, πολλοί Εφημέριοι, οι Κατηχητές και Κατηχήτριες τους και πολλοί γονείς.

Αφού ο Σεβασμιώτατος μίλησε στα παιδιά, ακολούθησαν παιχνίδια και αθλοπαιδιές και τους προσφέρθηκαν ευλογίες και κεράσματα.

Παρά τις προβλέψεις τις μετεωρολογικής υπηρεσίας για άσχημες καιρικές συνθήκες, ο καιρός ήταν καλός για όσο χρειάσθηκε, για να πραγματοποιηθεί η συνάντηση λήξης των κατηχητικών.

Ήταν ένα ευλογημένο και χαρούμενο απόγευμα για όλα τα παιδιά των κατηχητικών, ενώ έδωσαν ραντεβού να ξανασυναντηθούν όλα μαζί στις Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως, που θα λειτουργήσουν και φέτος κατά τον ερχόμενο μήνα Ιούλιο.

Ήδη έχουν ανακοινωθεί οι κατασκηνωτικές περίοδοι και έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές!(Πατήστε εδώ για πληροφορίες)

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

2024 - Τελετή Λήξης Κατηχητικών

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων