29/05/2021 29/05/2021 Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29η Μαΐου 2021, η τελευταία για φέτος σύναξη των αγοριών Γυμνασίου και Λυκείου Ύδρας. Στα παιδιά μίλησε και συζήτησε μαζί τους ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Ύδρας, Σπετσών και ΑΙγίνης Αρχιμ.π Νεκτάριος Δαρδανός. Ενημέρωσε τα παιδιά για την λειτουργία της κατασκήνωσης τον Ιούλιο στην Αίγινα και για την συμμετοχή τους. Εν συνεχεία...
29 Μαΐου, 2021 - 16:36
Τελευταία ενημέρωση: 29/05/2021 - 16:17

Η τελευταία Σύναξη των αγοριών Γυμνασίου και Λυκείου Ύδρας

Διαδώστε:
Η τελευταία Σύναξη των αγοριών Γυμνασίου και Λυκείου Ύδρας

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29η Μαΐου 2021, η τελευταία για φέτος σύναξη των αγοριών Γυμνασίου και Λυκείου Ύδρας. Στα παιδιά μίλησε και συζήτησε μαζί τους ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Ύδρας, Σπετσών και ΑΙγίνης Αρχιμ.π Νεκτάριος Δαρδανός. Ενημέρωσε τα παιδιά για την λειτουργία της κατασκήνωσης τον Ιούλιο στην Αίγινα και για την συμμετοχή τους.

Εν συνεχεία διανεμήθηκαν τα αναμνηστικά και προσφέρθηκαν κεράσματα.

Άλλη ΜΙΑ κατηχητική χρονιά τελείωσε κάτω απο ιδιαίτερες συνθήκες λόγω της πανδημίας.

Το ραντεβού ανανεώνεται συν Θεώ για τις αρχές του Οκτωβρίου 2021,στον νέο νεανικό κέντρο ,που ετοιμάζει η πατρική μέριμνα και αγάπη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ύδρας, ΣΠετσών και Αιγίνης κ.ΕΦΡΑΙΜ εντός του Μοναστηριακού συγκροτήματος της Παναγίας.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων