15/07/2022 15/07/2022 Τα κορίτσια του Δημοτικού που φιλοξενούνται στη Β’ περίοδο του προγράμματος «Φιλοξενία Δοβρά 2022», επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Βεροίας κ. Ιωσήφ Παρούτογλου, κατόπιν προσκλήσεως του πνευματικού υπευθύνου της Β΄ περιόδου Αρχιμανδρίτη π. Προδρόμου Γκιρτζαλιώτη, Υπευθύνου του Γραφείου Γάμων, Βαπτίσεων και Διαζυγίων της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας. Ο...
15 Ιουλίου, 2022 - 8:49
Τελευταία ενημέρωση: 15/07/2022 - 8:59

Η Τροχαία Βεροίας αρωγός στη Β’ περίοδο της «Φιλοξενίας Δοβρά 2022»

Διαδώστε:
Η Τροχαία Βεροίας αρωγός στη Β’ περίοδο της «Φιλοξενίας Δοβρά 2022»

Τα κορίτσια του Δημοτικού που φιλοξενούνται στη Β’ περίοδο του προγράμματος «Φιλοξενία Δοβρά 2022», επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Βεροίας κ. Ιωσήφ Παρούτογλου, κατόπιν προσκλήσεως του πνευματικού υπευθύνου της Β΄ περιόδου Αρχιμανδρίτη π. Προδρόμου Γκιρτζαλιώτη, Υπευθύνου του Γραφείου Γάμων, Βαπτίσεων και Διαζυγίων της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας.

Ο Διοικητής και οι συνεργάτες του διοργάνωσαν εκπαιδευτικές αστυνομικές δράσεις με στόχο την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση και την εκπαίδευση με βιωματικό τρόπο σε ζητήματα κυκλοφοριακής αγωγής και οδικής ασφάλειας.

Οι νέες με ενδιαφέρον συμμετείχαν στις δράσεις των αστυνομικών και έμαθαν πολλά και χρήσιμα θέματα σχετικά με τη σωστή κυκλοφοριακή αγωγή, ενώ ο πνευματικός υπεύθυνος της Β΄ περιόδου Αρχιμ. Πρόδρομος Γκιρτζαλιώτης μετέφερε προς τον Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Βεροίας κ. Ιωσήφ Παρούτογλου τις ευχαριστίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος αλλά και της αρχηγού κ. Ευθυμία Χατζηκυριακίδου και των συνεργατών της.

ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων