28/01/2020 28/01/2020 Πλούσια σε δραστηριότητες είναι η “Χριστιανική Καταφυγή Νέων Αγίου Δημητρίου” στη Θεσσαλονίκη.  Στη Χριστιανική Καταφυγή παραδίδονται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου φροντιστηριακά μαθήματα για όλες τις τάξεις του Γυμνασίου και του Λυκείου συμπεριλαμβανομένων των μαθημάτων κατεύθυνσης της Β’ και Γ’ Λυκείου. Δίνεται ακόμα η δυνατότητα παρακολούθησης ατομικών μαθημάτων κιθάρας και πιάνου όπως και η συμμετοχή σε χορωδιακά σύνολα (παραδοσιακής, βυζαντινής μουσικής). Στους...
28 Ιανουαρίου, 2020 - 10:51
Τελευταία ενημέρωση: 28/01/2020 - 10:33

Η Χριστιανική Καταφυγή Νέων Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης

Διαδώστε:
Η Χριστιανική Καταφυγή Νέων Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης

Πλούσια σε δραστηριότητες είναι η “Χριστιανική Καταφυγή Νέων Αγίου Δημητρίου” στη Θεσσαλονίκη. 

Στη Χριστιανική Καταφυγή παραδίδονται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου φροντιστηριακά μαθήματα για όλες τις τάξεις του Γυμνασίου και του Λυκείου συμπεριλαμβανομένων των μαθημάτων κατεύθυνσης της Β’ και Γ’ Λυκείου.

Δίνεται ακόμα η δυνατότητα παρακολούθησης ατομικών μαθημάτων κιθάρας και πιάνου όπως και η συμμετοχή σε χορωδιακά σύνολα (παραδοσιακήςβυζαντινής μουσικής).

Στους χώρους του ιδρύματος φιλοξενείται, επίσης, τμήμα παραδοσιακών χορών, καθώς και Σχολή – Εργαστήρι Βυζαντινής Αγιογραφίας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε:

Αγίου Δημητρίου 94, 54633, Θεσσαλονίκη

+30 2310 261 363 (μεταξύ 17:00 και 20:00)

[email protected]
και στη σελίδα στο facebook

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων