19/12/2022 20/12/2022 Η κεντρική Χριστουγεννιάτικη γιορτή των Κατηχητικών σχολείων της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς πραγματοποιήθηκε στο Προκόπειο Πολυδύναμο Εκκλησιαστικό Κέντρο το απόγευμα της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου 2022. Παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Ιουστίνου, κλήρου και λαού τα παιδιά, με πηγαία χαρά και αυθορμητισμό παρουσίασαν τη μεγάλη γιορτή και άγγιξαν το βαθύ νόημά της συγκινώντας όλους...
19 Δεκεμβρίου, 2022 - 20:49
Τελευταία ενημέρωση: 20/12/2022 - 0:28

Χριστουγεννιάτικη γιορτή των Κατηχητικών σχολείων της Ι.Μ. Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς

Διαδώστε:
Χριστουγεννιάτικη γιορτή των Κατηχητικών σχολείων της Ι.Μ. Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς

Η κεντρική Χριστουγεννιάτικη γιορτή των Κατηχητικών σχολείων της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς πραγματοποιήθηκε στο Προκόπειο Πολυδύναμο Εκκλησιαστικό Κέντρο το απόγευμα της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου 2022.


Παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Ιουστίνου, κλήρου και λαού τα παιδιά, με πηγαία χαρά και αυθορμητισμό παρουσίασαν τη μεγάλη γιορτή και άγγιξαν το βαθύ νόημά της συγκινώντας όλους τους παρισταμένους.

Οι παιδικές τους φωνές τραγούδησαν και έψαλλαν τη Γέννηση του Χριστού και έδωσαν το μήνυμα της χαράς και της ελπίδας γιατί, χωρίς να το ξέρουν, τα ίδια είναι η χαρά μας και η ελπίδα μας.

Ο Σεβασμιώτατος, στον σύντομο λόγο του, ευχαρίστησε τους συντελεστές της γιορτή και ιδιαιτέρως τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην Εκκλησία κόντρα στα ρεύματα της εποχής.
Και του χρόνου!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων