13/10/2021 13/10/2021 Κατηχητικές συνάξεις ενηλίκων, παιδιών και εφήβων διοργανώνει και εφέτος η Ιερά Μητρόπολη Κώου και Νισύρου. Με ανακοίνωση της η Ιερά Μητρόπολη Κώου και Νισύρου γνωστοποιεί τις ώρες λειτουργίας των Κατηχητικών. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως αναφέρει τα εξής: Η Ιερά Μητρόπολις Κώου και Νισύρου αγωνιούσα για την κατήχηση του ποιμνίου της διοργανώνει και εφέτος...
13 Οκτωβρίου, 2021 - 15:21
Τελευταία ενημέρωση: 13/10/2021 - 15:05

Ιερά Μητρόπολη Κώου: Έναρξη Κατηχητικών Συνάξεων – Πρόγραμμα

Διαδώστε:
Ιερά Μητρόπολη Κώου: Έναρξη Κατηχητικών Συνάξεων – Πρόγραμμα

Κατηχητικές συνάξεις ενηλίκων, παιδιών και εφήβων διοργανώνει και εφέτος η Ιερά Μητρόπολη Κώου και Νισύρου. Με ανακοίνωση της η Ιερά Μητρόπολη Κώου και Νισύρου γνωστοποιεί τις ώρες λειτουργίας των Κατηχητικών.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως αναφέρει τα εξής:

Η Ιερά Μητρόπολις Κώου και Νισύρου αγωνιούσα για την κατήχηση του ποιμνίου της διοργανώνει και εφέτος κατηχητικές συνάξεις ενηλίκων, παιδιών και εφήβων.

Α) Η κατήχηση ενηλίκων θα πραγματοποιείται από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ, στην Πνευματική Εστία της Ιεράς Μητροπόλεως, κάθε Τετάρτη με δύο διαδοχικές συναντήσεις η πρώτη στις 5.00-6.00 μ.μ. για ενήλικες και η δεύτερη στις 6.00-7.00 μ.μ. για νέους και νέα ζευγάρια. Οι κατηχητικές συναντήσεις θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021.

Β) Στην ενορία Αγίου Παύλου πόλεως Κω το Κατηχητικό για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου-Λυκείου θα γίνεται στον Ιερό Ναό κάθε Κυριακή 11.30 π.μ. με 12.30 μ.μ. Οι συναντήσεις θα ξεκινήσουν την Κυριακή 24 Οκτωβρίου.

Γ) Στην ενορία Αγίου Αθανασίου και Αρχαγγέλου Γαβριήλ Πλατανίου το κατηχητικό για παιδιά του Δημοτικού θα γίνεται κάθε Κυριακή 11.00 με 12.00 το μεσημέρι. Οι συναντήσεις θα ξεκινήσουν την Κυριακή 17 Οκτωβρίου.

Δ) Στην ενορία Αγίου Νικολάου Πυλίου το κατηχητικό για παιδιά του Δημοτικού θα γίνεται κάθε Σάββατο 12.00 με 1.00 μ.μ. Οι συναντήσεις θα ξεκινήσουν το Σάββατο 23 Οκτωβρίου.

Ε) Στην ενορία Εισοδίων Θεοτόκου Κεφάλου θα γίνονται οι εξής κατηχητικές συναντήσεις:

Κατηχητικό ενηλίκων στον Ιερό Ναό κάθε Πέμπτη 5.00 με 6.00 μ.μ. Οι συναντήσεις θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου.

Κατηχητικό για παιδιά του Δημοτικού και Γυμνασίου στην Αίθουσα του Ιερού Ναού κάθε Κυριακή 12.00 με 1.00 μ.μ. Οι συναντήσεις θα ξεκινήσουν την Κυριακή 24 Οκτωβρίου.

ΣΤ) Για να ενημερωθείτε για την Κατήχηση παιδιών και ενηλίκων στις υπόλοιπες ενορίες σας παρακαλούμε να απευθύνεστε στους ιερείς των Ενοριών.

Z) Σε όλες τις κατηχητικές συναντήσεις είναι υποχρεωτική η τήρηση των μέτρων υγιεινής κατά του Covid-19, η χρήση μάσκας και των προβλεπομένων αποστάσεων.

 

Φωτογραφία αρχείου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων