29/08/2020 29/08/2020 Ανακοινώθηκαν χθες οι βάσεις εισαγωγής στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας με την αγωνία των υποψηφίων να λαμβάνει τέλος ύστερα από μια απαιτητική χρονιά η οποία δεν είχε ως μόνο αντίπαλο την εξεταστέα ύλη, αλλά και τις ιδιαίτερες συνθήκες που προκλήθηκαν από την πανδημία. Χθες με μηνύματά τους Ιεράρχες ευχήθηκαν προς τους επιτυχόντες για την...
29 Αυγούστου, 2020 - 10:53
Τελευταία ενημέρωση: 29/08/2020 - 14:50

Ιεράρχες εύχονται στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών

Διαδώστε:
Ιεράρχες εύχονται στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών

Ανακοινώθηκαν χθες οι βάσεις εισαγωγής στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας με την αγωνία των υποψηφίων να λαμβάνει τέλος ύστερα από μια απαιτητική χρονιά η οποία δεν είχε ως μόνο αντίπαλο την εξεταστέα ύλη, αλλά και τις ιδιαίτερες συνθήκες που προκλήθηκαν από την πανδημία.

Χθες με μηνύματά τους Ιεράρχες ευχήθηκαν προς τους επιτυχόντες για την προσπάθεια τους και τους ευχήθηκαν να συνεχίσουν με τη βοήθεια του Θεού τις σπουδές τους σε αυτή τη νέα αρχή που κάνουν.

Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας: «Το μέλλον σας ανήκει, κάντε το πιο ανθρώπινο!»

Στους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων ευχήθηκε με μήνυμά του ο Σεβ. Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ.

Μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος τονίζει πως «η επιτυχία σας αυτή αποκτά μάλιστα μεγαλύτερη αξία, αφού διαγωνιστήκατε υπό τον φόβο της εξάπλωσης του Covid-19. Η ζωή σας άλλαξε άρδην. Στερηθήκατε το σχολείο σας, τους φίλους και τις παρέες σας. Θυσιάσατε τις επιθυμίες σας και προετοιμάσατε τον αγώνα σας μέσα από το σπίτι σας… Μόνοι σας! Παρ’ όλα αυτά… δεν πτοηθήκατε. Δεν το βάλατε κάτω. Δεν χάσατε τις ελπίδες σας ακόμη και όταν το μέλλον έμοιαζε περισσότερο αβέβαιο από ποτέ».

Ενώ καταλήγει:

«Το πραγματικό ταξίδι της ζωής σας τώρα ξεκινάει. Το μέλλον ανήκει σε εσάς… Κάντε το πιο ανθρώπινο! Η αγάπη είναι πάνω από κάθε φόβο και κάθε δυσκολία. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι σε όλες και όλους ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός, δια πρεσβειών της Παναγίας Μητέρας Του, να σας ευλογεί και να σας χαρίζει μία ζωή γεμάτη πρόοδο, γνώση και πολλές επιτυχίες!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ

Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης: «Η αξία του ανθρώπου μετριέται με το ποιος είναι»

Στους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων απέστειλε μήνυμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος.

«Όλοι είναι ανάγκη να κατανοήσετε πόσο πολύτιμο κεφάλαιο στην ανθρώπινη ζωή αποτελούν το ήθος και η αρετή πέρα από την απόκτηση διπλωμάτων και υλικών αγαθών, κοσμικών αξιωμάτων και δόξας. Η αξία του ανθρώπου δε μετριέται με το πόσα παίρνει ή έχει, αλλά με το ποιος είναι», τόνισε μεταξύ άλλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ

Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου: Κρατείστε κάθε τι καλό και αγαθό σας προσέφεραν

«Κρατείστε κάθε τι καλό και αγαθό σας προσέφεραν, καλλιεργείστε το και αυξήστε το! Στην Εκκλησία πάντοτε έτσι σκεπτόμαστε: ξεκινάμε από αυτό που έχουμε, πολύ ή λίγο, και με τη Χάρη και την Ευλογία του Αγίου Θεού μας και τις ευχές των Αγίων μας προσπαθούμε να το πολλαπλασιάσουμε, να το βελτιώσουμε, να το προσφέρουμε και σε άλλους», αναφέρει στο μήνυμά του προς τους επιτυχόντες ο Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ

Μητροπολίτης Φθιώτιδος Συμεών: «Παιδιά μου, θα είμαι κοντά σας!»

Το δικό του μήνυμα έστειλε προς τους μαθητές και ο Σεβ. Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, τονίζοντας πως θα είναι πάντα κοντά τους.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων