11/03/2024 11/03/2024 Ομιλία με θέμα “Μοναχισμός: Από την Κοινωνία στην Όντως Κοινωνία” πραγματοποίησε ο Ιερομόναχος Γεννάδιος Μανώλης στο πλαίσιο της Σύναξης Νέων στην ενορία του Αγίου Ελευθερίου οδού Αχαρνών, της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.  Ο π. Γεννάδιος, μέσα από την διδασκαλία της Ορθοδόξους Εκκλησίας και την προσωπική μαρτυρία, αναφέρθηκε στη σημασία της έννοια του μοναχού σήμερα, αλλά και...
11 Μαρτίου, 2024 - 10:39

Ιερομόναχος Γεννάδιος Μανώλης: “Μοναχισμός: Από την Κοινωνία στην Όντως Κοινωνία” (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ιερομόναχος Γεννάδιος Μανώλης: “Μοναχισμός: Από την Κοινωνία στην Όντως Κοινωνία” (ΒΙΝΤΕΟ)

Ομιλία με θέμα “Μοναχισμός: Από την Κοινωνία στην Όντως Κοινωνία” πραγματοποίησε ο Ιερομόναχος Γεννάδιος Μανώλης στο πλαίσιο της Σύναξης Νέων στην ενορία του Αγίου Ελευθερίου οδού Αχαρνών, της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. 

Ο π. Γεννάδιος, μέσα από την διδασκαλία της Ορθοδόξους Εκκλησίας και την προσωπική μαρτυρία, αναφέρθηκε στη σημασία της έννοια του μοναχού σήμερα, αλλά και στη διαχρονική προσφορά του μοναχισμού στην Εκκλησία και την κοινωνία. Τον Ιερομόναχο π. Γεννάδιο προσφώνησε ο Προϊστάμενος του ιερού ναού, Πρωτοπρεσβύτερος π. Θεμιστοκλής Χριστοδούλου.

Παρακολουθήστε την ομιλία:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων