03/05/2022 05/05/2022 Με την ελπίδα πως θα επαναλειτουργήσει η κατασκήνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Καρπενησίου, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Απριλίου 2022 με ομάδα εθελοντών υπό την καθοδήγηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Γεωργίου, η έναρξη των εργασιών καθαρισμού και συντήρησης των εξωτερικών χώρων. Το καλοκαίρι του 2019 για πρώτη φορά λειτούργησε η κατασκήνωση στην Ανατολική Φραγκίστα Ευρυτανίας με την...
03 Μαΐου, 2022 - 13:02
Τελευταία ενημέρωση: 05/05/2022 - 17:21

Καθαρισμός και συντήρηση στην κατασκήνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Καρπενησίου

Διαδώστε:
Καθαρισμός και συντήρηση στην κατασκήνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Καρπενησίου

Με την ελπίδα πως θα επαναλειτουργήσει η κατασκήνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Καρπενησίου, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Απριλίου 2022 με ομάδα εθελοντών υπό την καθοδήγηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Γεωργίου, η έναρξη των εργασιών καθαρισμού και συντήρησης των εξωτερικών χώρων.

Το καλοκαίρι του 2019 για πρώτη φορά λειτούργησε η κατασκήνωση στην Ανατολική Φραγκίστα Ευρυτανίας με την ευθύνη της Ιεράς Μητροπόλεως Καρπενησίου. Κατά κοινή ομολογία των παιδιών που συμμετείχαν, η εμπειρία ήταν πρωτόγνωρη αφήνοντάς τους θετικές εντυπώσεις κι αναμονή για το ερχόμενο καλοκαίρι. Με αίσθημα ευθύνης η Ιερά Μητρόπολη Καρπενησίου, παρά την επιθυμία των παιδιών, έκρινε σκόπιμο να παραμείνει κλειστή τα δύο τελευταία χρόνια λόγω της πανδημίας.

Δύο χρόνια μετά δειλά δειλά αποφασίστηκε να ξεκινήσει η προετοιμασία του κατασκηνωτικού χώρου έτσι ώστε να ανοίξει ξανά τις πύλες της στα παιδιά, το μέλλον του τόπου μας.

Η κατασκήνωση λειτούργησε βασισμένη στον εθελοντισμό. Η Ιερά Μητρόπολη απευθύνει έκκληση σε όσους επιθυμούν να προστεθούν σε αυτή την μεγάλη εθελοντική παρέα, να απευθύνονται στο Γραφείο Νεότητας για περαιτέρω πληροφορίες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων