12/04/2020 12/04/2020 Η Κατηχητική δραστηριότητα στη Σύρο συνεχίζεται, παρ’ όλες τις δυσκολίες, εκμεταλλευόμενη τις δυνατότητες της τεχνολογίας. Ειδικώτερα, το Σάββατο του Λαζάρου και την Κυριακή των Βαΐων, με το συντονισμό της Κατηχήτριας κας Ειρ. Ξαγοράρη, οι Κατηχητικές ομάδες των Ενοριών Γενέσεως Θεοτόκου Χρούσσων και Παμμεγίστων Ταξιαρχών Ερμουπόλεως παρηκολούθησαν κατηχητικό μάθημα από τον π. Κωνσταντίνο Κοντό και τήρησαν...
12 Απριλίου, 2020 - 20:54
Τελευταία ενημέρωση: 12/04/2020 - 20:44

Κατηχητικά μαθήματα μέσω Viber στη Σύρο

Διαδώστε:
Κατηχητικά μαθήματα μέσω Viber στη Σύρο

Η Κατηχητική δραστηριότητα στη Σύρο συνεχίζεται, παρ’ όλες τις δυσκολίες, εκμεταλλευόμενη τις δυνατότητες της τεχνολογίας.

Ειδικώτερα, το Σάββατο του Λαζάρου και την Κυριακή των Βαΐων, με το συντονισμό της Κατηχήτριας κας Ειρ. Ξαγοράρη, οι Κατηχητικές ομάδες των Ενοριών Γενέσεως Θεοτόκου Χρούσσων και Παμμεγίστων Ταξιαρχών Ερμουπόλεως παρηκολούθησαν κατηχητικό μάθημα από τον π. Κωνσταντίνο Κοντό και τήρησαν το έθιμο, κατασκευάζοντας τα παραδοσιακά «λαζαράκια».

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων