24/03/2020 24/03/2020 Με πρωτοβουλία της Κατηχήτριας της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου κας Ειρήνης Ξαγοράρη τα παιδιά των Κατηχητικών Ομάδων των Ενοριών Γενεσίου της Θεοτόκου Χρούσσων και Παμμεγίστων Ταξιαρχών Ερμουπόλεως, με τη συμμετοχή και των γονέων τους, παρακολούθησαν μέσω Viber Κατηχητικό Μάθημα για την εορτή της Σταυροπροσκυνήσεως, του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου. Τα...
24 Μαρτίου, 2020 - 13:38
Τελευταία ενημέρωση: 24/03/2020 - 12:34

Κατηχητικό μάθημα μέσω Viber στην Ι.Μ. Σύρου

Διαδώστε:
Κατηχητικό μάθημα μέσω Viber στην Ι.Μ. Σύρου

Με πρωτοβουλία της Κατηχήτριας της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου κας Ειρήνης Ξαγοράρη τα παιδιά των Κατηχητικών Ομάδων των Ενοριών Γενεσίου της Θεοτόκου Χρούσσων και Παμμεγίστων Ταξιαρχών Ερμουπόλεως, με τη συμμετοχή και των γονέων τους, παρακολούθησαν μέσω Viber Κατηχητικό Μάθημα για την εορτή της Σταυροπροσκυνήσεως, του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου.

Τα παιδιά συμμετείχαν ενεργά, δημοσιεύοντας δικές τους ζωγραφιές με θέμα τον Τίμιο Σταυρό.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ συνεχάρη την Κατηχήτρια κα Ειρήνη Ξαγοράρη και ευχήθηκε η πρωτοβουλία της να διευρυνθεί και να βρει πολλούς μιμητές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων