13/01/2023 14/01/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος ευλόγησε την αγιοβασιλόπιτα της Συνάξεως των Νέων της Ιεράς Μητροπόλεώς το βράδυ της Πέμπτης, 12 Ιανουαρίου 2023, στην αίθουσα του Ιερού Ναού των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων της πόλεως Ρεθύμνης. Κατά την τελετή, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους μια καλή και καρποφόρα πνευματικά χρονιά, ευχόμενος οι Εορτές της...
13 Ιανουαρίου, 2023 - 21:53
Τελευταία ενημέρωση: 14/01/2023 - 1:54

Κοπή Αγιοβασιλόπιτας της Σύναξης Νέων της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου

Διαδώστε:
Κοπή Αγιοβασιλόπιτας της Σύναξης Νέων της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος ευλόγησε την αγιοβασιλόπιτα της Συνάξεως των Νέων της Ιεράς Μητροπόλεώς το βράδυ της Πέμπτης, 12 Ιανουαρίου 2023, στην αίθουσα του Ιερού Ναού των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων της πόλεως Ρεθύμνης.

Κατά την τελετή, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους μια καλή και καρποφόρα πνευματικά χρονιά, ευχόμενος οι Εορτές της Θείας Επιφανείας του Αγίου Δωδεκαημέρου, το οποίο προ ολίγων ημερών ολοκληρώθηκε, να φωτίζουν ολόκληρη τη ζωή μας και όλες τις περιστάσεις του βίου και να μας ενδυναμώνουν στα εύκολα και στα δύσκολα της ζωής.

Ο Σεβασμιώτατος επίσης ευχαρίστησε τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη Βασίλειο Παπαδάκη, Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Αγίας Αναστασίας της Ρωμαίας Ρεθύμνης, και τον Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερο Νικόλαο Νικηφόρο, Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Μητροπόλεώς, για την διακονία τους στη Σύναξη των Νέων της Τοπικής Εκκλησίας, καθώς και όλους τους ανθρώπους κάθε ηλικίας, οι οποίοι προσέτρεξαν με αγάπη για να παρευρεθούν στην κοπή της αγιοβασιλόπιτας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων