29/01/2019 29/01/2019 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής (27/1), στον μουσικό ταβερνοχώρο «Τα καναράκια» (Κύπρου 91-93), η εορταστική εκδήλωση προς τιμήν των μελών των Κατηχητικών Σχολείων Γυμνασίου και Λυκείου των ενοριών της Τοπικής Εκκλησίας του Βόλου, που διοργάνωσε το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος. Στην έναρξη της εκδήλωσης, ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος ευλόγησε την...
29 Ιανουαρίου, 2019 - 18:07

Κοπή βασιλόπιτας για νέους και νέες Γυμνασίων και Λυκείων

Διαδώστε:
Κοπή βασιλόπιτας για νέους και νέες Γυμνασίων και Λυκείων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής (27/1), στον μουσικό ταβερνοχώρο «Τα καναράκια» (Κύπρου 91-93), η εορταστική εκδήλωση προς τιμήν των μελών των Κατηχητικών Σχολείων Γυμνασίου και Λυκείου των ενοριών της Τοπικής Εκκλησίας του Βόλου, που διοργάνωσε το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος.

Στην έναρξη της εκδήλωσης, ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα, και αμέσως μετά ακολούθησε δείπνο και μουσικοχορευτικό πρόγραμμα για όλους.

Τα δύο φλουριά που αντιστοιχούσαν σε μία δωροεπιταγή αξίας 100€ από τα καταστήματα Wind και 70€ από το κατάστημα οπτικών Δημητριάδη, εντοπίστηκαν στα κατηχητικά των ενοριών Ευαγγελιστρίας Ν.Ιωνίας και Αγίου Γερασίμου Βόλου, αντίστοιχα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων