11/10/2022 12/10/2022 Τα εννέα νησιά της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας, Αμοργού και Νήσων έρχονται πλέον πιο κοντά καθώς μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας του Γραφείου Νεότητος (www.e-youthira.com) θα γίνονται εβδομαδιαίες ψηφιακές – διαδικτυακές συναντήσεις με τα παιδιά, τις νέες και τους νέους από τα νησιά, ώστε να έρθουν κοντά, να γνωριστούν και να συζητήσουν μεταξύ τους και να γίνουν...
11 Οκτωβρίου, 2022 - 19:02
Τελευταία ενημέρωση: 12/10/2022 - 1:22

Ξεκινούν διαδικτυακές συναντήσεις για παιδιά και νέους στην Ι.Μ. Θήρας, Αμοργού και Νήσων

Διαδώστε:
Ξεκινούν διαδικτυακές συναντήσεις για παιδιά και νέους στην Ι.Μ. Θήρας, Αμοργού και Νήσων

Τα εννέα νησιά της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας, Αμοργού και Νήσων έρχονται πλέον πιο κοντά καθώς μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας του Γραφείου Νεότητος (www.e-youthira.com) θα γίνονται εβδομαδιαίες ψηφιακές – διαδικτυακές συναντήσεις με τα παιδιά, τις νέες και τους νέους από τα νησιά, ώστε να έρθουν κοντά, να γνωριστούν και να συζητήσουν μεταξύ τους και να γίνουν μια παρέα.

Στις φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε οδηγίες για τον τρόπο σύνδεσης στο πρόγραμμα και την συμμετοχή όλων στις διαδικτυακές συναντήσεις του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας, Αμοργού και Νήσων.

«Τί κι αν μας χωρίζει η θάλασσα; Μας ενώνει ο Χριστός και η Εκκλησία Του» αναφέρει χαρακτηριστικά και μεταξύ άλλων σε σχετική ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας, Αμοργού και Νήσων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων