15/04/2022 15/04/2022 Έρχεται το 1ο επεισόδιο! Η Μεγάλη Εβδομάδα έφτασε! Και η «Λεμονάδα Σπιτική», αυτή η γλυκιά παρέα που ξεκίνησε τη δράση της κατά τον χρόνο της πανδημίας μέσα από το φιλόξενο κανάλι της Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού στο Youtube (όπου συγκέντρωσε χιλιάδες προβολές και θετικά σχόλια), είναι και πάλι εδώ με εορταστικά πασχαλινά επεισόδια. Και αυτή τη...
15 Απριλίου, 2022 - 15:05
Τελευταία ενημέρωση: 15/04/2022 - 14:41

“Λεμονάδα Σπιτική… Πάσχα, Κυρίου Πάσχα!”

Διαδώστε:
“Λεμονάδα Σπιτική… Πάσχα, Κυρίου Πάσχα!”

Έρχεται το 1ο επεισόδιο!

Η Μεγάλη Εβδομάδα έφτασε! Και η «Λεμονάδα Σπιτική», αυτή η γλυκιά παρέα που ξεκίνησε τη δράση της κατά τον χρόνο της πανδημίας μέσα από το φιλόξενο κανάλι της Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού στο Youtube (όπου συγκέντρωσε χιλιάδες προβολές και θετικά σχόλια), είναι και πάλι εδώ με εορταστικά πασχαλινά επεισόδια. Και αυτή τη Μεγάλη Εβδομάδα, το παιδικό μαγκαζίνο παραγωγής του 2021, μέσα από τους φιλόξενους χώρους του «Μικρού Παράδεισου» της ενορίας Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, και υπό την εμπνευσμένη καθοδήγηση και προτροπή του Προϊσταμένου της ενορίας και Πρωτοσυγκέλλου της Μητροπόλεως Δημητριάδος, π.Δαμασκηνού Κιαμέτη, θα μας κάνει παρέα και θα μας ταξιδέψει σε αυτό το οδοιπορικό προς το Θείο Πάθος.

Η κυρία Βίκυ, ο μικρός Νικόλας και η παρέα τους, παρουσιάζουν στους μικρούς τους φίλους τις ημέρες και τα γεγονότα της Μεγάλης Εβδομάδας και την κορύφωση του Θείου Δράματος. Μέσα από τις διάφορες στήλες του κάθε επεισοδίου όπως: μαγειρική, γυμναστική, κατασκευές και με τη διαδραστική μουσικοκινητική, μας φέρνουν στη μικρή οθόνη του υπολογιστή ή της smart tv μας, τη ζωντάνια μιας σχολικής τάξης σε πραγματικές συνθήκες.

Παρουσιάζουν: Βίκυ Νινιζοπούλου, Νίκολας Παπαχρήστος.

Συμμετέχουν: Χάιδω Αναστασίου, Γιάννης Ευστρατιάδης, Γιώτα Διαμαντή, Βασίλης Γιαννούλας, Νίκος Γιαννιός.

Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Κοντογιάννης

Μη χάσετε το 1ο Επεισόδιο, αύριο, Σάββατο του Λαζάρου, 16 Απριλίου!

Τίτλος επεισοδίου: “Ήρθε ο Λάζαρος..!”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων