13/07/2023 14/07/2023 Με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γλυφάδας κ. Αντωνίου έληξε αισίως και η φετινή κατασκηνωτική περίοδος για τα αγόρια του Λυκείου στις εγκαταστάσεις της Ιεράς Μητροπόλεώς στην Τήνο. Τα παιδιά έφυγαν ενθουσιασμένα και χάριτι Θεού αλλοιωμένα, με ζωγραφισμένη την χαρά στα πρόσωπά τους, ομολογώντας ότι επιθυμούν να ξαναζήσουν την περίοδο αυτή και του χρόνου. Tην...
13 Ιουλίου, 2023 - 19:52
Τελευταία ενημέρωση: 14/07/2023 - 0:58

Λήξη κατασκηνωτικής περιόδου αγοριών της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας

Διαδώστε:
Λήξη κατασκηνωτικής περιόδου αγοριών της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας

Με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γλυφάδας κ. Αντωνίου έληξε αισίως και η φετινή κατασκηνωτική περίοδος για τα αγόρια του Λυκείου στις εγκαταστάσεις της Ιεράς Μητροπόλεώς στην Τήνο.

Τα παιδιά έφυγαν ενθουσιασμένα και χάριτι Θεού αλλοιωμένα, με ζωγραφισμένη την χαρά στα πρόσωπά τους, ομολογώντας ότι επιθυμούν να ξαναζήσουν την περίοδο αυτή και του χρόνου.

Tην Τετάρτη 12 Ιούλιου 2023 άρχισε η κατασκηνωτική περίοδος των κοριτσιών Λυκείου.

Υπεύθυνος των δύο αυτών περιόδων είναι ο π. Αθανάσιος Μπαλής, στον οποίο συμπαρίστανται πολλά αξιόλογα στελέχη από την Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων