28/05/2022 29/05/2022 Η επίσημη λήξη των Κατηχητικών μαθημάτων της Ιεράς Μητροπόλεώς Μαρωνείας και Κομοτηνής πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 28 Μαΐου 2022 στις εγκαταστάσεις των Εκκλησια­στικών Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως, στην παραθαλάσσια περιοχή του Κρυονερίου Ροδόπης, όπου τελέσθηκε η ακολουθία της Αρτοκλασίας. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων καλοσώρισε όλα τα παιδιά, τόνισε την σημασία του κατηχητικού σχολείου...
28 Μαΐου, 2022 - 21:55
Τελευταία ενημέρωση: 29/05/2022 - 0:49

Λήξη Κατηχητικών μαθημάτων στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας

Διαδώστε:
Λήξη Κατηχητικών μαθημάτων στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας

Η επίσημη λήξη των Κατηχητικών μαθημάτων της Ιεράς Μητροπόλεώς Μαρωνείας και Κομοτηνής πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 28 Μαΐου 2022 στις εγκαταστάσεις των Εκκλησια­στικών Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως, στην παραθαλάσσια περιοχή του Κρυονερίου Ροδόπης, όπου τελέσθηκε η ακολουθία της Αρτοκλασίας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων καλοσώρισε όλα τα παιδιά, τόνισε την σημασία του κατηχητικού σχολείου και ευχαρίστησε ιδιαιτέρως για το επιτελούμενο έργο τους Κληρικούς και τα Λαικά στελέχη για την συνολική προσφορά τους προς τη νεότητα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων