15/05/2023 15/05/2023 Επιτυχία σημείωσε η λήξη των Κατηχητικών Συνάξεων της Ιεράς Μητροπόλεώς Σάμου που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Μαϊου στην Ιερά Μονή Μεγάλης Παναγίας. Περισσότερα από 100 παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, αγόρια και κορίτσια, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη κ. Ευσέβιο, να ακούσουν πατρικούς λόγους και συμβουλές, να ξεναγηθούν στους χώρους της...
15 Μαΐου, 2023 - 17:45
Τελευταία ενημέρωση: 15/05/2023 - 17:23

Λήξη Κατηχητικών Συνάξεων της Ιεράς Μητροπόλεως Σάμου

Διαδώστε:
Λήξη Κατηχητικών Συνάξεων της Ιεράς Μητροπόλεως Σάμου

Επιτυχία σημείωσε η λήξη των Κατηχητικών Συνάξεων της Ιεράς Μητροπόλεώς Σάμου που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Μαϊου στην Ιερά Μονή Μεγάλης Παναγίας.

Περισσότερα από 100 παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, αγόρια και κορίτσια, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη κ. Ευσέβιο, να ακούσουν πατρικούς λόγους και συμβουλές, να ξεναγηθούν στους χώρους της Ιεράς Μονής και να περάσουν λίγες ώρες ξεγνοιασιάς στο υπέροχο φυσικό περιβάλλον του Μοναστηριού.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τους κατηχητές και τις κατηχήτριες για την προσφορά τους στα παιδιά και προσέφερε ως ευλογία δώρα και αναμνηστικά. Τα παιδιά μας τραγούδησαν, έπαιξαν, χάρηκαν και ανανέωσαν την επαφή τους για τις κατασκηνώσεις.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων