05/08/2020 05/08/2020 Λόγω της επιδημιολογικής κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα η Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας ανακοίνωσε ότι ματαιώνονται οι συναντήσεις αγοριών και κοριτσιών που θα γινόντουσαν την Κυριακή 9 Αυγούστου 2020 στον Παρνασσό και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις των Νεανικών Εκκλησιαστικών Κατασκηνώσεων.  Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση:  Η Ιερά Μητρόπολή μας με αίσθημα ποιμαντικής ευθύνης και μετά λύπης...
05 Αυγούστου, 2020 - 18:55
Τελευταία ενημέρωση: 05/08/2020 - 17:52

Ματαιώνονται λόγω κορωνοϊού οι συναντήσεις νέων

Διαδώστε:
Ματαιώνονται λόγω κορωνοϊού οι συναντήσεις νέων

Λόγω της επιδημιολογικής κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα η Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας ανακοίνωσε ότι ματαιώνονται οι συναντήσεις αγοριών και κοριτσιών που θα γινόντουσαν την Κυριακή 9 Αυγούστου 2020 στον Παρνασσό και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις των Νεανικών Εκκλησιαστικών Κατασκηνώσεων. 

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση: 

Η Ιερά Μητρόπολή μας με αίσθημα ποιμαντικής ευθύνης και μετά λύπης ανακοινώνει ότι η συνάντηση Αγοριών και Κοριτσιών που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις των Νεανικών Εκκλησιαστικών Κατασκηνώσεων στον Παρνασσό την προσεχή Κυριακή 9 Αυγούστου 2020 ματαιώνεται, λόγω της αλλαγής της επιδημιολογικής κατάστασης που επικρατεί στη χώρα μας.

Ευελπιστούμε ότι με τη χάρη του Τριαδικού Θεού θα μας δοθεί η ευκαιρία κατά τη διάρκεια του άγιου δωδεκαημέρου να συναντηθούμε στην «Κατασκήνωση στην πόλη».

Εκ της Ι. Μητροπόλεως

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων