16/12/2023 16/12/2023 Τη Δευτέρα 4 και την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023, μέσα στις εκπαιδευτικές δράσεις του 14ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδος και την πρωτοβουλία της Διευθύντριας κ. Αλεξίας Γιαμαρέλου, πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις των τάξεων του Σχολείου στο Πολιτιστικό-Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδος. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου προσήλθαν μαθητές και μαθήτριες των Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων και...
16 Δεκεμβρίου, 2023 - 15:32
Τελευταία ενημέρωση: 16/12/2023 - 15:08

Μαθητές επισκέφθηκαν το Πολιτιστικό-Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδος

Διαδώστε:
Μαθητές επισκέφθηκαν το Πολιτιστικό-Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδος

Τη Δευτέρα 4 και την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023, μέσα στις εκπαιδευτικές δράσεις του 14ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδος και την πρωτοβουλία της Διευθύντριας κ. Αλεξίας Γιαμαρέλου, πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις των τάξεων του Σχολείου στο Πολιτιστικό-Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδος.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου προσήλθαν μαθητές και μαθήτριες των Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων και την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου των Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξεων στο Πολιτιστικό – Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, ξεναγήθηκαν στους χώρους του από τον αρχιμ. Νικόλαο Πριμηκύριο-ιερατικώς προϊστάμενο της Ενορίας Αγ. Ιωάννου Χαλκίδος και απόλαυσαν τα πολλά ενδιαφέροντα βιβλία της Βιβλιοθήκης, με τη βοήθεια της υπεύθυνης της βιβλιοθηκονόμου κ. Ειρήνης Πολυχρόνη. Επίσης, ξεναγήθηκαν στο Μουσείο εκκλησιαστικών κειμηλίων, όπου θαύμασαν τα εξαιρετικής ομορφιάς και σπάνιας ιστορικής σπουδαιότητας εκθέματα και ήρθαν σε άμεση επαφή με την εκκλησιαστική ιστορία του τόπου και τις τέχνες που περιβάλλουν τη λατρευτική ζωή της Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων