19/02/2019 19/02/2019 Μαθητές και μαθήτριες από το 1ο  Λάππειο Γυμνάσιο Ναούσης την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019 το πρωί επισκέφθηκαν την Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Τους νέους υποδέχθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του ιατρού αρχιεπ. Συμφερουπόλεως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ο οποίος τους καλωσόρισε και τους μίλησε για το ιστορικό της Ιεράς Μονής αλλά και για...
19 Φεβρουαρίου, 2019 - 14:48
Τελευταία ενημέρωση: 19/02/2019 - 14:54

Μαθητές και Μαθήτριες στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Iατρού

Διαδώστε:
Μαθητές και Μαθήτριες στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Iατρού

Μαθητές και μαθήτριες από το 1ο  Λάππειο Γυμνάσιο Ναούσης την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019 το πρωί επισκέφθηκαν την Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας.

GymnasioNaoushsAg.Loukas2019

Τους νέους υποδέχθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του ιατρού αρχιεπ. Συμφερουπόλεως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ο οποίος τους καλωσόρισε και τους μίλησε για το ιστορικό της Ιεράς Μονής αλλά και για τον Βίο και τα Θαύματα του Αγίου Λουκά του Ιατρού.

GymnasioNaoushsAg.Loukas2019 5

Οι μαθητές ρώτησαν τον Σεβασμιώτατο για διάφορα θέματα και προβληματισμούς τους, ενώ παράλληλα είχαν την ευλογία να προσκυνήσουν τα χαριτόβρυτα λείψανα του Αγίου και να περιηγηθούν στους χώρους της Ιεράς Μονής.

GymnasioNaoushsAg.Loukas2019 2

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων