20/10/2020 20/10/2020 Στo πλαίσιo των ιδιαίτερων συνθηκών λόγω της πανδημίας, το Ίδρυμα Νεότητας και Οικογένειας της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών επικεντρώνει τις δράσεις του στην υλοποίηση διαδικτυακών συναντήσεων και σεμιναρίων. Το Ίδρυμα Νεότητας και Οικογένειας διοργανώνει μια διαδικτυακή συνάντηση – συζήτηση για γονείς και ζευγάρια με θέμα «Σύντροφοι και γονείς: για μια καλύτερη σχέση». Ειδικότερα τώρα που οι...
20 Οκτωβρίου, 2020 - 14:28
Τελευταία ενημέρωση: 20/10/2020 - 14:15

Μαζί με τους γονείς… διαδικτυακά!

Διαδώστε:
Μαζί με τους γονείς… διαδικτυακά!

Στo πλαίσιo των ιδιαίτερων συνθηκών λόγω της πανδημίας, το Ίδρυμα Νεότητας και Οικογένειας της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών επικεντρώνει τις δράσεις του στην υλοποίηση διαδικτυακών συναντήσεων και σεμιναρίων.

Το Ίδρυμα Νεότητας και Οικογένειας διοργανώνει μια διαδικτυακή συνάντηση – συζήτηση για γονείς και ζευγάρια με θέμα «Σύντροφοι και γονείς: για μια καλύτερη σχέση». Ειδικότερα τώρα που οι συνθήκες της πανδημίας έχουν διαταράξει την καθημερινότητα πολλών οικογενειών και που άγχη, κρίσεις, συγκρούσεις, βία και διαζύγια έχουν έρθει στην επιφάνεια, θεωρούμε επιτακτική την ανάγκη να στηρίξουμε, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, τη συζυγία και κατ’ επέκταση την οικογένεια.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020, 7:00 – 8:30 το απόγευμα. Θα μιλήσει ο κ. Γρηγόρης Βασιλειάδης, δρ. ψυχολογίας-ψυχοθεραπευτής.

Η συνάντηση θα γίνει μέσω των εκπαιδευτικών τεχνικών της εξ αποστάσεως σύγχρονης εκπαίδευσης (e-learning) και πιο συγκεκριμένα μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης zoom.
Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να υποβάλλετε τις δηλώσεις συμμετοχής σας στο mail:
[email protected] μέχρι και τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν ενημέρωση για τις λεπτομέρειες της συνάντησης μέσω του ηλεκτρονικού τους ταχυδρομείου.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2130184419.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων