31/05/2021 31/05/2021 Με μια λιτή εκδήλωση λόγω των μέτρων, έκλεισε και ο φετινός κύκλος των Κατηχητικών Μαθημάτων της Ενορίας Αγίας Σοφίας Ψυχικού. Τη χρονιά αυτή όπως και την προηγούμενη, τα μαθήματα διεξάγονταν διαδικτυακά μέσω πλατφόρμας Webex, joom, viber και Skype. Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821. Κατά τη διάρκεια της...
31 Μαΐου, 2021 - 11:43
Τελευταία ενημέρωση: 31/05/2021 - 11:14

Με αφιέρωμα στην Επανάσταση του ’21 έκλεισε ο κύκλος των Κατηχητικών της Αγίας Σοφίας Ψυχικού

Διαδώστε:
Με αφιέρωμα στην Επανάσταση του ’21 έκλεισε ο κύκλος των Κατηχητικών της Αγίας Σοφίας Ψυχικού

Με μια λιτή εκδήλωση λόγω των μέτρων, έκλεισε και ο φετινός κύκλος των Κατηχητικών Μαθημάτων της Ενορίας Αγίας Σοφίας Ψυχικού.

Τη χρονιά αυτή όπως και την προηγούμενη, τα μαθήματα διεξάγονταν διαδικτυακά μέσω πλατφόρμας Webex, joom, viber και Skype. Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821. Κατά τη διάρκεια της τελετής προβλήθηκε ταινία μικρού μήκους για την επανάσταση, δημιουργία των μαθητών μας, μοιράστηκαν σχετικά ενθύμια, προσευχηθήκαμε, πραγματοποιήθηκε κλήρωση δώρων και προσφέρθηκε ένα μικρό κέρασμα στο τέλος.

Φέτος δεν υπήρχε μουσική και χορός αλλά τα παιδιά έφυγαν ενθουσιασμένα και συγκινημένα αποχαιρετώντας για το καλοκαίρι τους φίλους τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων