01/07/2019 01/07/2019 Ολοκληρώθηκε η πρώτη περίοδος του καινοτόμου προγράμματος «Κατασκήνωση στην πόλη», που διοργάνωσε φέτος για πρώτη φορά η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος στο πλαίσιο των δράσεων του Γραφείου Νεότητας, με την πατρική μέριμνα και φροντίδα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Γεωργίου. Η πρώτη περίοδος πραγματοποιήθηκε στην Ενορία Παντάνασσας Κατερίνης, το χρονικό διάστημα από 24 έως...
01 Ιουλίου, 2019 - 19:22

Με επιτυχία το πρόγραμμα «Κατασκήνωση στην πόλη»

Διαδώστε:
Με επιτυχία το πρόγραμμα «Κατασκήνωση στην πόλη»

Ολοκληρώθηκε η πρώτη περίοδος του καινοτόμου προγράμματος «Κατασκήνωση στην πόλη», που διοργάνωσε φέτος για πρώτη φορά η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος στο πλαίσιο των δράσεων του Γραφείου Νεότητας, με την πατρική μέριμνα και φροντίδα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Γεωργίου.

Η πρώτη περίοδος πραγματοποιήθηκε στην Ενορία Παντάνασσας Κατερίνης, το χρονικό διάστημα από 24 έως και 28 Ιουνίου και αφορούσε παιδιά Γυμνασίου. Το πρόγραμμα περιείχε όλα τα στοιχεία μιας χριστιανικής κατασκήνωσης εκτός από τη διανυκτέρευση.

Μέσα σε ένα περιβάλλον ευχάριστο και δημιουργικό, με τη βοήθεια έμπειρων κατηχητών, τα παιδιά πέρασαν ένα χαρούμενο πενθήμερο γεμάτο εμπειρίες, ξεκούρασαν το πνεύμα, ανέπτυξαν την ομαδικότητα, την αλληλεγγύη, τη φιλία, την αγάπη προς τη φύση ενώ παράλληλα συμμετείχαν στην λατρευτική ζωή της Εκκλησίας.

Τα παιδιά μαζί με τους συνοδούς τους, επισκέφθηκαν Ι. Ναούς της Κατερίνης αλλά και προσκυνήματα και μοναστήρια της Πιερίας, όπως την Ιερά Μονή Αγίου Αθανασίου Κολινδρού και τον αρχαιολογικό χώρο της Πύδνας, το λιμάνι απόπλου του Αποστόλου Παύλου κατά την β’ ιεραποστολική του περιοδεία.

Τη Δευτέρα 8 Ιουλίου θα ξεκινήσει η δεύτερη περίοδος του προγράμματος για παιδιά Δημοτικού αυτή τη φορά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων