28/12/2019 28/12/2019 Μέρες αγάπης, χαράς, εορτών και ευχών οι τελευταίες ημέρες του 2019! Και οι φοιτήτριες της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης Πατρών σε συνεργασία με τις μαθήτριες-Χαρούμενες Αγωνίστριες, με μέλη των Φιλικών Κύκλων και της “Πρόνοιας” της Χριστιανικής Εστίας, ανταποκρίθηκαν με συνέπεια και αγάπη στην προσφορά κόπου και χρόνου, στην καθιερωμένη πλέον επίσκεψη στους πονεμένους αδελφούς μας, που...
28 Δεκεμβρίου, 2019 - 21:17
Τελευταία ενημέρωση: 28/12/2019 - 22:24

Φοιτήτριες δίνουν κουράγιο σε ασθενείς στο Νοσοκομείο Πατρών

Διαδώστε:
Φοιτήτριες δίνουν κουράγιο σε ασθενείς στο Νοσοκομείο Πατρών

Μέρες αγάπης, χαράς, εορτών και ευχών οι τελευταίες ημέρες του 2019!

Και οι φοιτήτριες της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης Πατρών σε συνεργασία με τις μαθήτριες-Χαρούμενες Αγωνίστριες, με μέλη των Φιλικών Κύκλων και της “Πρόνοιας” της Χριστιανικής Εστίας, ανταποκρίθηκαν με συνέπεια και αγάπη στην προσφορά κόπου και χρόνου, στην καθιερωμένη πλέον επίσκεψη στους πονεμένους αδελφούς μας, που βρίσκονταν στο Νοσοκομείο Πατρών “Άγιος Ανδρέας”.

Συμμετείχαν με χαρά και ενθουσιασμό, ψέλνοντας χριστουγεννιάτικους ύμνους, καθώς προπορευόταν με την εικόνα Της Γεννήσεως του Χριστού μας, ο π. Βασίλειος, και τραγουδώντας επίκαιρα τραγούδια και παραδοσιακά κάλαντα στους ασθενείς και στους συνοδούς τους.

Αντάλλαξαν ευχές με τους ασθενείς και το προσωπικό του Νοσοκομείου. Χαρίσανε γλυκίσματα και πνευματικά αναγνώσματα σε προσωπικό και νοσηλευόμενους και ευχήθηκαν στους τελευταίους την ταχεία ανάρρωση και την επιστροφή στο σπίτι τους για τον εορτασμό των υπολοίπων αγίων ημερών του Δωδεκαημέρου!

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων