06/05/2019 06/05/2019 Μεγάλη εορτή νεολαίας διοργανώνει το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου, η οποία θα λάβει χώρα την Κυριακή του Παραλύτου 19 Μαΐου 2019 στις 18.00 στο Μεγάλο Θέατρο Πέτρας του Δήμου Πετρουπόλεως με επικεφαλής τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας. Στην εν λόγω εκδήλωση θα προβληθούν θεατρικά, μουσικά και χορευτικά σύνολα και βίντεο,...
06 Μαΐου, 2019 - 17:12
Τελευταία ενημέρωση: 06/05/2019 - 17:16

Μεγάλη εορτή Νεολαίας στη Μητρόπολη Ιλίου

Διαδώστε:
Μεγάλη εορτή Νεολαίας στη Μητρόπολη Ιλίου

Μεγάλη εορτή νεολαίας διοργανώνει το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου, η οποία θα λάβει χώρα την Κυριακή του Παραλύτου 19 Μαΐου 2019 στις 18.00 στο Μεγάλο Θέατρο Πέτρας του Δήμου Πετρουπόλεως με επικεφαλής τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας. Στην εν λόγω εκδήλωση θα προβληθούν θεατρικά, μουσικά και χορευτικά σύνολα και βίντεο, που ετοίμασαν νέοι και νέες, στελέχη και μαθητές-τριες των Κατηχητικών και Νεανικών Συνάξεων των ενοριών της Ιεράς Μητροπόλεως. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Μητρόπολης τονίζεται ότι: “Η παρουσία και η συμμετοχή σας στη μεγάλη αυτή εκδήλωση αποτελεί ενίσχυση και επιβράβευση του νεανικού έργου, που αναπτύσσουν οι ενορίες μας, οι οποίες για την σύγχρονη ελληνική κοινωνία αποτελούν τον κύριο παράγοντα ελληνορθοδόξου διαπαιδαγώγησης των παιδιών μας”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων