08/09/2019 08/09/2019 Το Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2019, το πρωΐ, στο Πνευματικό Κέντρο «Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος» της Μητροπόλεως Άρτης, πραγματοποιήθηκε Μετακατασκηνωτική Συνάντηση Αρρένων Κατασκηνωτών (Δημοτικού Σχολείου) Μητροπόλεως Άρτης. Οι Κατασκηνωτές είδαν φωτογραφίες και video και θυμήθηκαν κατασκηνωτικές στιγμές από την Α΄ Κατασκηνωτική Περίοδο (2019) στις Κρανιές. Επίσης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος, συμβούλεψε τα παιδιά και...
08 Σεπτεμβρίου, 2019 - 12:21

Μετακατασκηνωτική συνάντηση στην Άρτα

Διαδώστε:
Μετακατασκηνωτική συνάντηση στην Άρτα

Το Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2019, το πρωΐ, στο Πνευματικό Κέντρο «Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος» της Μητροπόλεως Άρτης, πραγματοποιήθηκε Μετακατασκηνωτική Συνάντηση Αρρένων Κατασκηνωτών (Δημοτικού Σχολείου) Μητροπόλεως Άρτης.

Οι Κατασκηνωτές είδαν φωτογραφίες και video και θυμήθηκαν κατασκηνωτικές στιγμές από την Α΄ Κατασκηνωτική Περίοδο (2019) στις Κρανιές.

Επίσης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος, συμβούλεψε τα παιδιά και τους γονείς τους, να κρατήσουν την επαφή με την Εκκλησία, συμμετέχοντας στον εκκλησιασμό, στα Κατηχητικά Σχολεία και σε όλες τις ευκαιρίες πνευματικής καλλιέργειας, που παρέχει η Τοπική Εκκλησία.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων