04/01/2020 04/01/2020 Η φετινή Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης Πατρών ήταν αφιερωμένη στα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων αδελφών μας. Στις χιλιάδες αθώες ψυχές που χάθηκαν άδικα. Σε εκείνους που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους με αυτό τον τρόπο. Σε εκείνους που αναγκάστηκαν να αφήσουν την πατρίδα τους και να φύγουν μακριά. Σε εκείνους...
04 Ιανουαρίου, 2020 - 18:44
Τελευταία ενημέρωση: 04/01/2020 - 19:11

Μην ξεχνάς! Κλείσε τα μάτια σου και θυμήσου!

Διαδώστε:
Μην ξεχνάς! Κλείσε τα μάτια σου και θυμήσου!

Η φετινή Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης Πατρών ήταν αφιερωμένη στα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων αδελφών μας. Στις χιλιάδες αθώες ψυχές που χάθηκαν άδικα. Σε εκείνους που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους με αυτό τον τρόπο. Σε εκείνους που αναγκάστηκαν να αφήσουν την πατρίδα τους και να φύγουν μακριά. Σε εκείνους τους λίγους επιζώντες που ζουν μέχρι σήμερα, και αν τους ρωτήσεις για τον Πόντο, τα μάτια τους δακρύζουν και δεν σταματούν να σου μιλούν για τον τόπο αυτό. Τέλος, στους Κρυπτοχριστιανούς του Πόντου μας!

Ένα θεατρικό στολισμένο με πάθος, ποντιακές φορεσιές και αγάπη για τον Πόντο παρουσιάστηκε από τις φοιτήτριες και την τελική πινελιά πρόσθεσε η χορωδία, τραγουδώντας χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κλείνοντας όμορφα τη γιορτή.

Η Πατρίδα μας πόνεσε, μάτωσε, θρήνησε …

Μην ξεχνάς!

Κλείσε τα μάτια σου και θυμήσου!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων