06/04/2020 06/04/2020 “Μεγάλη ευκαιρία για εμάς, να κάνουμε chat με το Θεό μέσω της προσευχής” είναι το μήνυμα που θέλησε να περάσει η κατασκηνωτική ομάδα του “Θαβώρ” της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης.  Σε ένα ολιγόλεπτο βίντεο τραβηγμένο από το σπίτι του καθενός και χωρίς να έρθουν σε επαφή μεταξύ τους πραγματοποίησε η κατασκηνωτική ομάδα του Θαβώρ για να...
06 Απριλίου, 2020 - 16:30
Τελευταία ενημέρωση: 06/04/2020 - 15:29

Μήνυμα από την κατασκηνωτική ομάδα του “Θαβώρ”

Διαδώστε:
Μήνυμα από την κατασκηνωτική ομάδα του “Θαβώρ”

“Μεγάλη ευκαιρία για εμάς, να κάνουμε chat με το Θεό μέσω της προσευχής” είναι το μήνυμα που θέλησε να περάσει η κατασκηνωτική ομάδα του “Θαβώρ” της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης. 

Σε ένα ολιγόλεπτο βίντεο τραβηγμένο από το σπίτι του καθενός και χωρίς να έρθουν σε επαφή μεταξύ τους πραγματοποίησε η κατασκηνωτική ομάδα του Θαβώρ για να περάσουν το δικό τους μήνυμα.

«Μένουμε σπίτι για να βρεθούμε όλοι ξανά στο Θαβώρ».

Ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού Μεταμόρφωσεως του Σωτήρος και αρχηγός της κατασκήνωσης αρχιμ. Νικόλαος Παπαγεωργίου, ένας δραστήριος κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης μαζί με τους υπαρχηγούς, τα στελέχη και τους συνεργάτες της κατασκήνωσης, βρήκαν έναν ωραίο και πρωτότυπο τρόπο όπως μας έχουν συνηθίσει για να περάσουν το δικό τους μήνυμα.

Εμείς αλιεύσαμε το βίντεο από την σελίδα της κατασκήνωσης και σας το παρουσιάζουμε παρακάτω:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων