10/06/2020 10/06/2020 Στους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ’ Λυκείου της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας απέστειλε μήνυμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος στο οποίο τους εύχεται επιτυχία στις  εξετάσεις για την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. Ο Σεβασμιώτατος τους τόνισε ότι “Οι εξετάσεις αυτές είναι πιο εύκολες σχετικά με τις εξετάσεις στη ζωή...
10 Ιουνίου, 2020 - 22:15
Τελευταία ενημέρωση: 10/06/2020 - 21:46

Μήνυμα στους μαθητές από τον Μητροπολίτη Θηβών

Διαδώστε:
Μήνυμα στους μαθητές από τον Μητροπολίτη Θηβών

Στους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ’ Λυκείου της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας απέστειλε μήνυμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος στο οποίο τους εύχεται επιτυχία στις  εξετάσεις για την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. Ο Σεβασμιώτατος τους τόνισε ότι “Οι εξετάσεις αυτές είναι πιο εύκολες σχετικά με τις εξετάσεις στη ζωή μας. Αρχίζουμε από τα εύκολα, για να αντιμετωπίσουμε και τα πιο δύσκολα πράγματα στη ζωή μας”. 

Διαβάστε αναλυτικά: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων