30/08/2020 30/08/2020 Στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων για το 2020 ευχήθηκε με μήνυμά του ο Σρβ. Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων. Ο Σεβασμιώτατος όπως τονίζει συγχαίρει θερμά τους επιτυχόντες διότι “αυτή η επιτυχία είναι καρπός σκληρής προσπάθειας, μελέτης, στερήσεων και αγωνίας. Επίσης θέλω να συγχαρώ τους γονείς, τους καθηγητές, τους πνευματικούς σας πατέρες και όλους όσους...
30 Αυγούστου, 2020 - 11:38
Τελευταία ενημέρωση: 30/08/2020 - 13:17

Μητρ. Μαρωνείας: “Η επιτυχία σας είναι καρπός σκληρής προσπάθειας”

Διαδώστε:
Μητρ. Μαρωνείας: “Η επιτυχία σας είναι καρπός σκληρής προσπάθειας”

Στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων για το 2020 ευχήθηκε με μήνυμά του ο Σρβ. Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων.

Ο Σεβασμιώτατος όπως τονίζει συγχαίρει θερμά τους επιτυχόντες διότι “αυτή η επιτυχία είναι καρπός σκληρής προσπάθειας, μελέτης, στερήσεων και αγωνίας. Επίσης θέλω να συγχαρώ τους γονείς, τους καθηγητές, τους πνευματικούς σας πατέρες και όλους όσους σας συμπαραστάθηκαν και βοήθησαν για την επιτυχή κατάληξη του αγώνα σας”.

Αναλυτικά στο μήνυμα αναφέρει:

Αγαπητά μας παιδιά,

Η ανακοίνωση σήμερα των ονομάτων σας μεταξύ των επιτυχόντων στις Παννελλήνιες Εξετάσεις και η συνέχιση των σπουδών σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση έγινε πρόξενος ιδιαίτερης χαράς για την τοπική μας Εκκλησία.

Με την είσοδό σας στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα ανοίγει ένα σημαντικό και ελπιδοφόρο κεφάλαιο στη ζωή σας. Η σημερινή επίτευξη του στόχου, η προσδοκία της επαγγελματικής αποκατάστασης, σύμφωνης με τις επιθυμίες σας, κυρίως όμως η παρουσία σας στην ακαδημαική κοινότητα και η αυριανή ένταξή σας στην κοινωνία ως δημιουργικών και υπευθύνων πολιτών, δίδουν σε όλους εμάς ελπίδα.

Σας συγχαίρω θερμά, διότι αυτή η επιτυχία είναι καρπός σκληρής προσπάθειας, μελέτης, στερήσεων και αγωνίας. Επίσης θέλω να συγχαρώ τους γονείς, τους καθηγητές, τους πνευματικούς σας πατέρες και όλους όσους σας συμπαραστάθηκαν και βοήθησαν για την επιτυχή κατάληξη του αγώνα σας.

Σήμερα, όμως, υπάρχουν και ορισμένα παιδιά, των οποίων τα αποτελέσματα δεν καλύπτουν τις προσδοκίες τους. Σας υπενθυμίζω κάτι που γνωρίζετε, ότι τίποτα δεν σας εμποδίζει να επαναπροσπαθήσετε, και επιπλέον σας υπενθυμίζω ότι η ζωή έχει πολλούς δρόμους καταξίωσης του προορισμού και της αξίας σας ως ανθρωπίνων προσώπων.

Καλή σταδιοδρομία! Συγχαρητήρια θερμά! Ο Θεός μαζί σας!

Μετ’ ευχών και αγάπης πατρικής

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

+ Ο ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων