04/10/2023 04/10/2023 Μπόλικα χαμόγελα μικρών και μεγάλων παιδιών έδωσαν το παρόν στον αγιασμό της έναρξης για τις κατηχητικές συναντήσεις της Ι.Μ. Γρεβενών, στον Ι.Μ.Ν. Ευαγγελιστρίας. Με παρόντα και τον ίδιο τον Ποιμενάρχη κ. Δαβίδ τα παιδιά, αφού έλαβαν την ευλογία του Σταυρού, κεράστηκαν και απόλαυσαν τις εικόνες που απεικόνισαν τις μνήμες από την γεμάτη περσινή χρονιά. Με...
04 Οκτωβρίου, 2023 - 10:22
Τελευταία ενημέρωση: 04/10/2023 - 10:28

Μπόλικα χαμόγελα στην έναρξη των κατηχητικών συναντήσεων στα Γρεβενά

Διαδώστε:
Μπόλικα χαμόγελα στην έναρξη των κατηχητικών συναντήσεων στα Γρεβενά

Μπόλικα χαμόγελα μικρών και μεγάλων παιδιών έδωσαν το παρόν στον αγιασμό της έναρξης για τις κατηχητικές συναντήσεις της Ι.Μ. Γρεβενών, στον Ι.Μ.Ν. Ευαγγελιστρίας.

Με παρόντα και τον ίδιο τον Ποιμενάρχη κ. Δαβίδ τα παιδιά, αφού έλαβαν την ευλογία του Σταυρού, κεράστηκαν και απόλαυσαν τις εικόνες που απεικόνισαν τις μνήμες από την γεμάτη περσινή χρονιά.

Με όμορφες, λοιπόν, αναμνήσεις και αρκετή όρεξη για ακόμη περισσότερες για φέτος ορίστηκε η θεματική που θα είναι αφιερωμένη στο παύλειο: “ ἐνδύσασθε τὴν πανοπλίαν τοῦ Θεοῦ”, ώστε τα παιδιά μας να λάβουν τα απαραίτητα εφόδια-αρετές για την πορεία τους στην ζωή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων