17/10/2019 17/10/2019 Οι Φοιτήτριες της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης Αθηνών θα έχουν και φέτος την ευκαιρία, την Παρασκευή 18/10, να επιχειρήσουν μία εξόρμηση αγάπης στους μικρούς φίλους του Νοσοκομείου Παίδων “ΑΓΛΑΪΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ”. Μία ευκαιρία να δώσουν και να πάρουν πολλή χαρά! Συνάντηση στις 5.00 μ.μ στην είσοδο του Νοσοκομείου. Πρόσβαση: Το Νοσοκομείο Παίδων “Αγλαΐα Κυριακού” προσεγγίζεται εύκολα από...
17 Οκτωβρίου, 2019 - 22:51

Νεανική εξόρμηση αγάπης στους μικρούς φίλους του Νοσοκομείου Παίδων

Διαδώστε:
Νεανική εξόρμηση αγάπης στους μικρούς φίλους του Νοσοκομείου Παίδων

Οι Φοιτήτριες της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης Αθηνών θα έχουν και φέτος την ευκαιρία, την Παρασκευή 18/10, να επιχειρήσουν μία εξόρμηση αγάπης στους μικρούς φίλους του Νοσοκομείου Παίδων “ΑΓΛΑΪΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ”.

Μία ευκαιρία να δώσουν και να πάρουν πολλή χαρά!

Συνάντηση στις 5.00 μ.μ στην είσοδο του Νοσοκομείου.

Πρόσβαση: Το Νοσοκομείο Παίδων “Αγλαΐα Κυριακού” προσεγγίζεται εύκολα από το Μετρό Αμπελοκήπων με ένα 14λεπτο περπάτημα! Επίσης, το λεωφορείο 230 (έξοδος Μετρό Λ.Αλεξάνδρας/Σούτσου-Στάση “Στ. Αμπελοκήπων”) που διασχίζει μέρος της Λ.Αλεξάνδρας περνάει ακριβώς έξω από το Νοσοκομείο και κάνει στάση στο “Νοσοκ. Παίδων” καθώς και το λεωφορείο 140 και 622.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων