19/04/2022 19/04/2022 Το τέταρτο επεισόδιο της παιδικής εκπομπής της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού «Λεμονάδα Σπιτική… Πάσχα, Κυρίου Πάσχα», προβάλλεται σήμερα, Μεγάλη Τρίτη, και έχει τίτλο: «Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω…».    Η κυρία Βίκυ, ο μικρός Νικόλας και η παρέα τους, παρουσιάζουν στους μικρούς τους φίλους τις ημέρες και τα γεγονότα της Μεγάλης Εβδομάδας και...
19 Απριλίου, 2022 - 15:16
Τελευταία ενημέρωση: 19/04/2022 - 14:25

“Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω…”

Διαδώστε:
“Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω…”

Το τέταρτο επεισόδιο της παιδικής εκπομπής της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού «Λεμονάδα Σπιτική… Πάσχα, Κυρίου Πάσχα», προβάλλεται σήμερα, Μεγάλη Τρίτη, και έχει τίτλο: «Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω…». 

 

Η κυρία Βίκυ, ο μικρός Νικόλας και η παρέα τους, παρουσιάζουν στους μικρούς τους φίλους τις ημέρες και τα γεγονότα της Μεγάλης Εβδομάδας και την κορύφωση του Θείου Δράματος. Μέσα από τις διάφορες στήλες του κάθε επεισοδίου όπως: μαγειρική, γυμναστική, κατασκευές και με τη διαδραστική μουσικοκινητική, μας φέρνουν στη μικρή οθόνη του υπολογιστή ή της smart tv μας, τη ζωντάνια μιας σχολικής τάξης σε πραγματικές συνθήκες.

Παρουσιάζουν: Βίκυ Νινιζοπούλου, Νίκολας Παπαχρήστος.

Συμμετέχουν: Χάιδω Αναστασίου, Γιάννης Ευστρατιάδης, Γιώτα Διαμαντή, Βασίλης Γιαννούλας, Νίκος Γιαννιός.

Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Κοντογιάννης

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων