07/05/2019 07/05/2019 Aπό το κενό μνημείο του Κυρίου πήγασε η χαρά για τη σωτηρία του ανθρωπίνου γένους. Μια χαρά που πλημμύρισε όλη την κτίση. Αυτό το αναστάσιμο μήνυμα της χαράς και της ελπίδας θέλησαν να μεταδώσουν οι φοιτήτριες της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης Πατρών προς τους πονεμένους αδελφούς στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών «Παναγία η Βοήθεια». Έτσι, ανήμερα...
07 Μαΐου, 2019 - 15:42
Τελευταία ενημέρωση: 07/05/2019 - 15:46

Ο ιερέας προπορευόταν με την εικόνα της Αναστάσεως

Διαδώστε:
Ο ιερέας προπορευόταν με την εικόνα της Αναστάσεως

Aπό το κενό μνημείο του Κυρίου πήγασε η χαρά για τη σωτηρία του ανθρωπίνου γένους. Μια χαρά που πλημμύρισε όλη την κτίση. Αυτό το αναστάσιμο μήνυμα της χαράς και της ελπίδας θέλησαν να μεταδώσουν οι φοιτήτριες της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης Πατρών προς τους πονεμένους αδελφούς στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών «Παναγία η Βοήθεια».

Έτσι, ανήμερα το Πάσχα, μία ομάδα Φοιτητριών και Χαρούμενων Αγωνιστριών μαζί με κυρίες και κυρίους της Προνοίας συνόδευσαν τον σεβαστό εφημέριο π. Χαρίτωνα Αθανασόπουλο στους θαλάμους των αρρώστων. Ο ιερέας προπορευόταν με την εικόνα της Αναστάσεως, δίνοντας ευχές και κουράγιο σε ασθενείς, συνοδούς και ιατρούς. Οι υπόλοιποι έψελναν αναστάσιμους ύμνους και τραγούδια και ταυτόχρονα έδιναν αυγά και κουλούρια καθώς και χριστιανικά περιοδικά γεμίζοντας τα χέρια και τις καρδιές των αδελφών.

 

 

 

 

Η συγκίνησή ήταν μεγάλη, όταν τους έβλεπαν να τους περιμένουν με τους ορούς και τα σωληνάκια στους διαδρόμους του Νοσοκομείου. Στα βλέμματά τους διέκριναν την ευχαρίστησή τους από την επίσκεψη αγάπης που τους έκαναν. Από την καρδιά των φοιτητριών ανέβηκε θερμή η ικεσία: “Αναστημένε Κύριε, δώσε παρηγοριά κι ελπίδα στους θλιβομένους αδελφούς μας. Δώσε να αισθανθούν ότι μόνο Εσύ είσαι η Αλήθεια, η Οδός και η Ζωή. Ότι Εσύ είσαι η Ανάστασή μας”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων