10/05/2019 10/05/2019 Τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2019 και ώρα 8.00μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου Νέας Ιωνίας (πλησίον ΗΣΑΠ) θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνάντηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου  κ. Γαβριήλ με τους νέους και τις νέες της Ιεράς Μητροπόλεως. Προσκεκλημένος του Σεβασμιωτάτου θα είναι ο κ. Απόστολος Νικολαΐδης, καθηγητής του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας της Θεολογικής Σχολής...
10 Μαΐου, 2019 - 20:51
Τελευταία ενημέρωση: 10/05/2019 - 20:38

Ο Καθηγητής Απόστολος Νικολαΐδης ομιλητής στη Σύναξη Νέων στην Νέα Ιωνία

Διαδώστε:
Ο Καθηγητής Απόστολος Νικολαΐδης ομιλητής στη Σύναξη Νέων στην Νέα Ιωνία

Τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2019 και ώρα 8.00μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου Νέας Ιωνίας (πλησίον ΗΣΑΠ) θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνάντηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου  κ. Γαβριήλ με τους νέους και τις νέες της Ιεράς Μητροπόλεως. Προσκεκλημένος του Σεβασμιωτάτου θα είναι ο κ. Απόστολος Νικολαΐδης, καθηγητής του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Προσκαλούνται νέοι, μαθητές, φοιτητές και νέα ζευγάρια να προσέλθουν σε αυτή την ξεχωριστή συνάντηση πνευματικής συζήτησης και γνωριμίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων